Obranca FC Barcelona poskytol po výhre nad Malorkou rozhovor pre médiá. García priznal, že tieto tri body sú nesmierne dôležité.

Čo znamená toto víťazstvo?

"Je pre nás veľmi dôležité začať rok víťazstvom, najmä ak sa pozrieme na predchádzajúce výsledky. V prvom polčase sme hrali na veľmi vysokej úrovni a Marc nás nakoniec zachránil a ukázal, že je skvelým brankárom."

Ako mužstvo zareagovalo na tak zložitú situáciu v kádri?

"Ukázali sme, že môžeme hrať veľmi dobre. Boli sme pod veľkým tlakom a myslím si, že sa nám podarilo vybojovať dobrý výsledok."

Myslíš si, že sa tvorí niečo úžasné do budúcnosti?

"Áno. Robíme, čo je v našich silách. So Sevillou sme len remizovali, ale hrali sme veľmi dobre. Dnes sme v koncovke trochu trpeli. Malorka je ťažký súper. Sme na dobrej ceste. Musíme naďalej pracovať a výsledky prídu."

Čo toto víťazstvo prinesie do budúcnosti?

"Pre mužstvo bolo dôležité začať rok víťazstvom. Niekoľko tímov, ktoré sú v tabuľke pred nami, stratili body, takže pre nás to bolo o to dôležitejšie. Ukázali sme, že aj napriek množstvu absencií máme charakter. Motivujeme sa navzájom."

zdroj: BarçaTV
foto: Shutterstock

Diskusia

2 komentáre
2022-01-02 23:40:19
Velmi dôležité tri body… Strasne som rad za ten marcov zákrok a dufam, ze to videli všetci ti nevďačníci, ktori ho uz predávali do Newcastlu. ?
2022-01-02 23:46:17
Jednou to přijít muselo a přeju mu to. Ty emoce, kdy jednak byli hráči rádi, že je zachránil, tak i to, jak moc mu to přáli. ❤️