Ferran Jutglà dnes v pohárovom zápase na pôde Linares strelil postupový gól svojho tímu. Hrdina Blaugranas poskytol po zápase rozhovor pre BarçaTV.

Gratulujem ku gólu aj k postupu. Ako hodnotíš zápas?

"Vďaka. Je to ťažký terén. Copa del Rey získal v tejto fáze vďaka kolám hraným na jeden zápas ďalšie emócie. Podarilo sa nám ukázať v dobrom svetle, vďaka čomu sme vyhrali."

Je to tvoj druhý gól v prvom tíme. Najprv si zabezpečil tri body v zápase proti Elche a dnes postup v Kráľovskom pohári.

"Mám radosť, že môžem mužstvu takýmto spôsobom pomáhať. To je najdôležitejšie. Chcem využiť svoje schopnosti a počúvať trénera, aby so mnou Barcelona mohla počítať."

Čo sa zmenilo v druhom polčase, že ste strelili dva góly a presadili ste sa?

"Ako som povedal, je to náročný terén a Linares nastúpil do tohto stretnutia veľmi motivovaný, možno viac ako my. Počas prestávky prebehol vážny rozhovor a v druhom polčase sme už boli lepší, vďaka čomu sme postúpili."

Povedz niečo o svojom góle.

"Tréner nám pripomína, aby sme dobre interpretovali priebehu zápasu. Hľadal som si voľné miesto a našiel som ho, prešiel som cez obrancov a jednoducho som vystrelil."

zdroj: BarçaTV
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
2022-01-05 22:12:50
S Ferranom som spokojný dneska ?
2022-01-05 23:15:21
Dnešný zàpas ukázal ako hlboko sme klesli. Hráč povie, že sme ukázali dobrú hru. Nechápem. Hanbil som sa za ten výkon a hru.