Katalánci v Granade len remizovali, aj keď tesne pred koncom zápasu mali v rukách plný počet bodov. O stratu bodov si však koledovali. Čo nám stretnutie ukázalo?

Najlepšie: Luuk využil svoju výšku, Dani pripomenul staré časy

Zdalo sa, že holandský útočník je v Barcelone odstavený na vedľajšiu koľaj, no v posledných dvoch zápasoch strelil po góle a mužstvu dáva čoraz viac. Dnes mohol streliť aj viac gólov. Stojí za zmienku, že na ten jeden presný zásah mu prihral Dani Alves, ktorý aj napriek vysokému veku nestratil nič zo svojej kvality. Na druhej strane trochu chyboval v obrane, ale získal tri lopty, zaznamenal tri kľúčové prihrávky a v oboch týchto štatistikách bol najlepším hráčom Barcelony v zápase. Škoda, že to nakoniec nestačilo na plný bodový zisk.

Najhoršie: Komplikácie z vlastnej viny

Zápas proti Granade nebol ľahký, ale až kým Gavi nedostal červenú kartu, hostia kontrolovali priebeh zápasu. Po vylúčení mladíka v 79. sa však všetko zmenilo. Súper, ktorý mal dovtedy na konte len jednu strelu na Ter Stegena, začal strieľať častejšie a presnejšie. V 89. minúte sa Granade nakoniec podarilo vyrovnať. Nervozita v hre Barcelony bola viditeľná až do samého konca a Piqué mohol a mal byť vylúčený. Je už nudné písať o tom, že Barcelona nevie kontrolovať koncovky zápasov, pretože sa to opakuje takmer v každom jednom. Znepokojuje aj impotencia Dembélého a Depaya v útoku. Zranenie Érica Garcíu zas nevylepší situáciu v kádri, keďže je vo hviezdach, kedy sa na trávniky vráti Ronald Araujo.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter/fcarcelona.com

Diskusia

8 komentáre
2022-01-08 21:58:31
1 najhoršie - Dembele , znovu nesklamal . Aj spracovanie lopty problém. Jedinú vec neurobil dobre.
2 Katastrofa Stegen neuveriteľné chyby.
2022-01-08 22:02:18
Tá impotencia v útoku je hrôzostrašná. Jedna strela na bránu. Dembelé chce 30 mega plat? Vtipálek. Nech si pozrie svoje zápasy na videu.