Barcelona sa v súvislosti s Ousmane Dembélém ocitla v beznádejnej situácii. Katalánci zrejme nebudú schopní predĺžiť s hráčom zmluvu ani ho predať v januári a Francúz na ihrisku prezentuje slabé výkony, čo potvrdil aj včerajší zápas proti Granade.

Je potrebné pripomenúť, že krídelník strelil gól do siete Linares a pričinil sa k postupu Barcelony do osemfinále Copa del Rey, no proti Granade podal opäť zlý výkon a všetkých sklamal. Na ihrisku strávil niečo nad 80 minút, ale na bránku súpera nevyslal ani jednu presnú strelu. Zaznamenal tri nepresné strely a jednu zblokovanú. Okrem toho si do štatistík pripísal dvojicu centrov a 5 úspešných driblingov z 9 pokusov. Dembélé nebol pre Granadu nebezpečný o čom svedčí aj fakt, že ho hráči súpera ani raz nefaulovali. Dembélé taktiež ani raz nefauloval, čo môže poukázať na slabý prístup zo strany Francúza.

Barcelona už o pár dní nastúpi na semifinále Španielskeho superpohára proti Realu Madrid. Stretnutie sa odohrá v Saudskej Arábii. Dembélého výkony sú v každom prípade nepredvídateľné, preto je ťažké odhadnúť, či podá dobrý alebo zlý výkon. Ak podá zlý výkon, mužstvo sa musí pripraviť na časté straty lopty. Barcelona sa medzičasom snaží predĺžiť s ním zmluvu, aby mohla zaregistrovať Ferrana Torresa. Fanúšikovia však majú Dembélého čím ďalej, tým viac po krk. Včerajší výkon mu v tomto smere určite nepomohol.

zdroj: as.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

7 komentáre
2022-01-09 13:32:18
Bude lepšie ak by odišiel teraz...ak nie, posadiť na tribúnu a nechať hrať chlapcov z béčka
2022-01-09 13:39:35
Nemá na to, chce zarábať 20M ročne ale jeho výkony sú na úrovni dorastencov