Tréner Granady Robert Moreno na tlačovej konferencii po zápase proti Barcelone zdôraznil, že jeho mužstvo vyslalo na bránku hostí viac striel a je na svojich hráčov hrdý.

Najlepšia séria bez prehry

"Vzhľadom na priebeh zápasu sme s remízou spokojní. Teší ma moja predpoveď, že je potrebné nastúpiť a dať zo seba všetko a nezvoľniť. Súper vystrelil raz, my štyrikrát. Musíme byť na seba hrdí, pretože mužstvo napreduje a nikdy sa nevzdáva. Získať v lige proti Barcelone dva body je niečo, z čím musíme byť spokojní."

Granada počas pôsobenia Morena

"Keď sú výsledky dobré, je ľahšie povedať, že toto je Granada, ktorú chcem. Všetko, čo robíme, robíme pre dobré výsledky, ale som si istý, že prídu aj horšie časy. Našiel som mužstvo s úžasným zápalom a tímovým duchom. Nechcem byť oportunista, som tu na to, aby sme získavali body."

Scenár zápasu

"Očakávali sme rozostavenie 3-4-3, rozmýšľali sme, ako by sme mohli vyvinúť tlak na Barcelonu. Súperovi sa darilo hrať len jeden na jedného. Keď sme nastúpili na trávnik, vydali sme sa dopredu s presingom. Hráči začali realizovať to, o čom som hovoril. Vo futbale si musíte vybrať, ako chcete hrať. Ak máte svoj herný spôsob, vždy ho musíte nasledovať. Rozhodli sme sa zariskovať s trojčlennou obranou, s Puertasom a Suarezom a gól padol po rohovom kope, kedy početná výhoda nie je až taká dôležitá."

Debut Collada

"Má špecifické vlastnosti, ktoré nám môže dať niečo iné. Vždy je prospešné zahrnúť do kádra nových hráčov, ktorí môžu zmeniť obraz hry."

Opätovné stretnutie s Xavim

"Srdečne ho pozdravujem a obdivujem ho ako hráča. On môže vyjadriť svoj názor na mňa a ja som mu poďakoval za jeho slová. Keď niekto taký ako Xavi o vás hovorí dobre, musíte mu za to poďakovať."

zdroj: as.com
foto: Shutterstock

Diskusia

1 komentár
2022-01-09 19:14:39
Toto mi chýbalo si prečítať v nedeľu večer ?