Sergiño Dest je po príchode Daniho Alvesa len náhradníkom Brazílčana na Camp Nou, ale Američan o odchode z klubu neuvažuje.

Katalánsky klub je na druhej strane otvorený predaju Desta za predpokladu lukratívnej ponuky. Barcelona si takto môže vylepšiť svoju finančnú situáciu a zároveň uvoľniť miesto na výplatnej páske. Tým pádom by mohla bez problémov zaregistrovať Ferrana Torresa.

Záujem o 21-ročného hráča je pritom veľký, no pravý bek o odchode z metropoly Katalánska neuvažuje. "Dest nemá v úmysle meniť klub," povedal pre nemecký Bild agent hráča. V posledných dňoch tlač špekulovala, že Američan by mohol odísť do Bayernu Mníchov: "Som dosť skeptický ohľadom možného prestupu do Bayernu už počas tohto leta," dodal Michael Reschke.

V každom prípade je situácia taká, že Dest v tejto sezóne zasiahol len 16 zápasov, z toho 12 stretnutí odohral v La Lige a štyri v Lige majstrov. Pred ním v hierarchii sa však ocitol Dani Alves a poraziť Brazílčan v boji o miesto v základe bude pre Desta pekelné náročné.

zdroj: marca.com
foto: Shutterstock

Diskusia

6 komentáre
8JK8 Premium
2022-01-10 10:01:14
Mám Desta rád no ak nedokáže posadiť 38-ročneho Alvesa asi nemá čo robiť v klube ako Barcelona...
2022-01-10 11:08:57
Za rok Dani skončí a my budeme zháňať pravého beka keď ho predáme a nemyslím si ze 38 ročný Dani odohrá všetko