Lluis Carrasco, šéf volebnej kampane Joana Laportu, vďaka ktorej sa Laporta stal opäť prezidentom FC Barcelona, vyhlásil, že Erling Håland sa stane hráčom katalánskeho klubu.

Už dlhšie sa hovorí o tom, že nórsky útočník je absolútnou jednotkou na prestupovom zozname súčasného prezidenta Blaugranas, aj keď zostáva záhadou, ako chce klub v aktuálnej finančnej situácii zafinancovať celý tento transfer. Ak sa to Barcelone napriek tomu podarí, pôjde o veľký zlomový bod. Carrasco je pritom ďalším človekom z prostredia Laportu, ktorý vyhlasuje, že Håland určite prestúpi na Camp Nou.

"Håland ide do Barcelony," povedal Carrasco v programe Gerarda Romera. "Viem, že prezident miluje Erlinga Hålanda, vie, že tento hráč je symbol, referenčným bodom a vlajkovou loďou tohto projektu a môže dominovať európskemu futbalu v nasledujúcich rokoch," povedal v programe 'El Jijantes'.

Carrasco zároveň vysvetlil, prečo útočník odmietol prestup do Realu. Šéf Laportovej volebnej kampane uviedol, že Håland do Barcelony prestúpi ako svetová futbalová hviezda, ale "v prípade prestupu do Realu by to tak nebolo".

zdroj: marca.com
foto: marca.com

Diskusia

10 komentáre
2022-01-11 08:08:29
Tak čte se to pěkně, škoda, že se k tomu zatím nevyjádřil i sám Haland :-). Ale prý začátkem února má veřejnost informovat, kam ho vítr zavane. Jen nevím, jestli se činovníkům FCB dá opravdu věřit, hlavně pokud jde o "šéfa kampaně"... V každým případě by La Lize víc prospělo, kdyby Mbappe a Haland hráli proti sobě a ne v jednom týmu.
jirkam Premium
2022-01-11 08:23:32
To by si Real Madrid hrál svou vlastní ligu