Budúcnosť Ousmane Dembélého zostáva naďalej nejasná, keďže stále nepodpísal novú zmluvu s Barcelonou, pritom súčasná dohoda je platná len do konca prebiehajúceho ročníka.

V médiách sa v každom prípade čoraz hlasnejšie hovorí o tom, že Dembélého finančné požiadavky sú prestrelené a to je dôvod, prečo k predĺženiu spolupráce nedošlo. Agent krídelníka Moussa Sissoko však Barcelonu tvrdo kritizoval a poukázal na to, že peniaze nie sú na prvom mieste.

"Pri predĺžení zmlúv sa často hovorí o peniazoch, ale nie je to len o tom. Je to aj o riadení každodenného života," povedal Sissoko. "Športový manažment Dembélého je pre nás ťažko pochopiteľný, keď hráča pustia na ihrisko bez tréningu hneď po prekonaní koronavírusu."

Na druhej strane platí, že záujemcov o služby francúzskeho krídelníka ubúda, pretože od snáh získať Dembélého do svojich radov upustil ako Bayern Mníchov, tak aj PSG. V súčasnosti sa zdá, že hráč prestúpi najskôr do Chelsea. Katalánci medzičasom naďalej čakajú na finálnu odpoveď zo strany hráča na ich ponuku. Dembélé však rokovania naďalej naťahuje.

zdroj: marca.com
foto: Shutterstock

Diskusia

20 komentáre
frost666 Premium
2022-01-12 07:20:14
Nech už ide do pecka aj s dembom
2022-01-12 07:29:41
Každý týden se píše, že mu Barcelona dává ultimátum do konce týdne. Kdo ví, kde je pravda. Jestli to tak ale je a on to pořád schválně natahuje,tak bych ho hnal sfiňským krokem. Útočníci se nám už vracejí a konečně už nějaké máme. Snad už nezažijem, že se každý zápas někdo zraní