Prezident FC Barcelona hovoril pred semifinále Španielskeho superpohára o El Clásicu a neskrýval spokojnosť, že sa do hry vracajú hráči po zraneniach a že Ferran Torres bol zaregistrovaný.

"Čaká nás skvelý zápas medzi Barcelonou a Realom. Prvé El Clásico, ktoré sa odohrá mimo Španielska, beriem to ako kuriozitu. K súpereniu pristupujeme s veľkou túžbou, celé mužstvo aj trénerský štáb."

"Vrátili sa nám hráči po zraneniach a budeme môcť počítať s hráčmi, ktorých sme doteraz nemali. Tréner si bude môcť konečne vybrať. Podarilo sa nám zaregistrovať Ferrana Torresa, vďaka čomu máme konkurencieschopnejší káder. Uzdravení hráči budú dôležití. Barcelona má silu mladosti, mužstvo chce víťaziť a byť hrdé na to, že vyhralo zápas na tejto úrovni. K zápasu pristupujeme s víťaznou morálkou a túžbou vyhrať Superpohár. Sú to zápasy, ktoré je veľmi pekné hrať a vyhrať ich by bol skvelý pocit, podarilo sa nám to už neraz."

"Chcel by som poďakovať fanúšikom zo Saudskej Arábie za ich sympatie a znalosti o klube, ktoré nám ukazujú. Štadión bude dnes zaplnený, rešpektujúc opatrenia proti covidu. Vstupenky sa vypredali v priebehu hodiny a dúfame, že bude skvelá atmosféra."

zdroj: as.com mundodeportivo.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

5 komentáre
2022-01-12 16:18:25
Už som na neho sakra zvedavý. Snáď sa mu bude dariť ešte lepšie než čakáme a že prekvapí.
2022-01-12 16:30:17
Kiežby to bol druhý david villa