Obranca FC Barcelona poskytol po zápase proti Realu Madrid rozhovor pre klubovú televíziu.

Je ťažké to stráviť po všetkom tom úsilí, ktoré ste v tomto zápase vynaložili, však?

"Áno, prehra vždy bolí. Ale dnes som na mužstvo hrdý, pretože sme odohrali skvelý zápas. Diktovali sme hru, boli sme lepší. Real útočil na brejky a týmto spôsobom nás ranil, musíme na tom zapracovať. Ale v našom prípade je určite vidieť zlepšenie, mužstvo je jednotné, onedlho by mali prísť lepšie výsledky."

Čo sa môžete naučiť z dnešného zápasu?

"Určite veľa vecí. Bolo to Clásico, ktoré sme odohrali v inom formáte ako v lige. Ale som spokojný s našou hrou. Určite sa dá zlepšiť veľa vecí, ale dnes sme hrali dobre."

Chyby sa v takýchto stretnutiach neodpúšťajú, však?

Áno, boli sme si toho dobre vedomí. Vedeli sme, že budú vyčkávať stiahnutí a následne viesť protiútoky. Museli sme byť koncentrovaní, nestrácať lopty v nebezpečných priestoroch, pretože súper na to čakal."

Mužstvo rastie, je to najlepšia správa dňa?

"Áno, rastieme na sile, zlepšujeme sa a určite je to vidieť. Určite sú veci, ktoré musíme ešte zlepšiť. Ale som spokojný, len pred mesiacom sme boli veľmi ďaleko a teraz môžeme súperiť s každým súperom."

zdroj: BarçaTV
foto: Shutterstock

Diskusia

4 komentáre
2022-01-12 23:19:50
Real hral na brejky proti Barcelone ešte keď Xavi obliekal dres takže je celkom hanba, že sa na to nedokázali pripraviť a dostali tak lacné góly.
2022-01-12 23:21:44
Podľa mňa by sa mala Barca sústrediť sa na konkurencieschopnosť v LM proti top tímom pretože ak takýto slabý Real vyhráva LaLigu s prehľadom tak to nie je žiadna známka kvality, smutné ako LaLiga upadla kvalitou za posledné roky.