Pedri sa po dlhých týždňoch maródovania vrátil na trávniky a hneď si zahral v El Clásicu. Po zápase s Realom priznal, že Barcelona musí z takýchto prehier vyvodiť závery, ale fanúšikovia môžu byť na tím hrdí.

Bolí táto prehra po toľkom úsilí? Ako mužstvo zareagovalo na inkasované góly?

"Je to pre nás ťažká prehra. Zápas bol veľmi vyrovnaný a nebolo isté, kto vyhrá. Bohužiaľ, ak nevyužívate šance, zápasy nevyhráte. Myslím si však, že fanúšikovia na nás môžu byť hrdí."

Chce to trpezlivosť...

"Áno, musíme sa z prehier poučiť. Sme Barcelona a chceme vyhrať každý zápas. To sa od nás vyžaduje a snažíme sa o to každý deň. Myslím si, že ak by sme dnes využili šance, hralo by sa nám lepšie. Mali sme si dávať väčší pozor na ich protiútoky. Dúfam, že sa to viac nezopakuje."

Ukázala Barcelona, že môže súperiť s Realom Madrid?

"Áno, myslím si, že sme ukázali, že sme schopní súperiť s takýmto súperom. Veteráni nám pomáhajú každý deň. Hrali sme proti ťažkému súperovi, ale ukázali sme sa vo veľmi dobrom svetle. Barcelona má pred sebou veľa radosti."

Vrátil si sa po dlhom zranení. Ako si sa cítil počas tých troch mesiacov a ako sa cítiš teraz?

"Cítim sa dobre. Už necítim žiadne stopy po zranení. Pokiaľ ide o koronavírus, bol som trochu zadýchaný, ale teraz som šťastný z návratu do hry."

zdroj: BarçaTV
foto: Shutterstock

Diskusia

2 komentáre
2022-01-13 06:40:58
Zial,bola na Tebe ta pausa vidiet.
2022-01-13 07:35:45
Ihned zvedl naší hru,teď nabrat ještě rytmus
De jong-Gavi(Nico)-Pedri