Philippe Coutinho prežil zapamätania hodný debut za Aston Villu, v ktorej bude hosťovať do konca sezóny s opciou na riadny prestup. V zápase proti Manchesteru United skóroval a dopomohol tak svojmu dočasnému tímu k remíze 2-2.

Po svojom januárovom prestupe po zápase s Manchesterom pre Sky Sports uviedol, ako veľmi mu elitná anglická futbalová súťaž chýbala. Vrátil sa do nej po štyroch rokoch, keď v januári 2018 prestúpil z Liverpoolu do Barcelony. Za The Reds odohral vyše 150 zápasov a strelil v nich 41 gólov.

"Áno, priznám sa. Chýbali mi tieto zápasy. Chýbala mi Premier League," vyspovedal sa v pozápasovom interview. "Som veľmi šťastný, že tu môžem byť a že môžem spoznať nových spoluhráčov. Bol to dobrý začiatok, hrali sme dobre a verili sme si až do konca zápasu. Neprehrali sme, posúvame sa ďalej," uviedol Brazílčan.

Coutinho tiež reflektoval čas, ktorý strávil v Barcelone, kde pomaly ale isto začínal strácať dôveru. "Mal som svoje vzostupy a pády, ale to už patrí do histórie," poznamenal bývalý hráč Liverpoolu. "Momentálne sa nachádzam v Aston Ville a zameriavam sa na ciele, ktoré určil klub na čele s trénerom Gerrardom. Chcem odvádzať dobrú robotu a pomôcť mojim spoluhráčom a novému klubu," dodal Coutinho na záver.

zdroj: marca.com
foto: Shutterstock
    

Diskusia

10 komentáre
2022-01-17 15:01:12
Coutinho...ten vie hrať iba na ostrovoch..rovnako ako Griezmann iba za Atletico...nech sa mu darí a snáď po sezóne dostaneme za tento mylný prestup 30-40m ?
2022-01-17 16:20:02
PL je iný lvl nech sa ti darí Cou ?