O potenciálnom odchode Neta z Barcelony sa hovorí už niekoľko mesiacov. Klub teda prečesáva prestupový trh, aby našiel vhodnú náhradu. Katalánsky denník Sport dnes uviedol, že medzi kandidátov patrí aj Agustin Rossi.

Argentínčana ponúkol Barcelone jeho materský klub Boca Juniors, pričom brankár tam hráva v základnej zostave. 26-ročný brankár meria 190cm a v poslednej dekáde si v rodnej krajine vybudoval slušné renomé. Teraz je pripravený, aby vo svojej kariére urobil krok vpred a presťahoval sa do Európy.

Uskutočniť túto operáciu však pre Barcelonu nebude jednoduché. Rossi nemá občianstvo žiadnej krajiny z Európskej únie, takže v Barcelone by musel obsadiť jedno z troch miest dostupných pre cudzincov. Boca Juniors z prestupu očakáva približne 9 miliónov eur, čo nie je prehnaná cenovka, pretože gólman má platnú zmluvu do júna 2023. Samozrejme, Argentínčania si chcú Rossiho udržať a predĺžiť s ním zmluvu. Rossi mal možnosť zahrať si proti Barcelone len pred pár týždňami a podal veľmi dobrý výkon.

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

4 komentáre
2022-01-18 13:31:53
Člověk si říká kolik se toho změnilo od odchodu Bartolomea. Vyhazování zbytečných peněz. Zbavit se Neta, proč ne je to gólman, co chytá doslova pár zápasů za sezónu, protože zbytek obstará jasná jednička MATS. Něco za něho dostaneme a ušetří se na jeho platu. Pak nechápu, proč na dvojku nezkusit třeba Peňu a zase vymýšlí nákup i když jde třeba jen o 9m. Není to zbytečný? :-/
2022-01-18 14:46:51
Blbost.. :) gólmany prostě mame