Katalánci prehrali na San Mamés a s Kráľovským pohárom sa rozlúčili. Zverenci Xaviho Hernádenza nepodali dobrý výkon. Čo nám táto konfrontácia ukázala?

Najlepšie: Pekný gól Ferrana Torresa a dobrý zápas od Pedriho

Barcelona začala zápas zle a počas 120 minút bola určite horším tímom. Je tu však niekoľko pozitív a jedným z nich bol pekný gól z kopačky Ferrana Torresa po dlhej tímovej akcii. Dobrý zápas odohral aj Pedri, ktorý bol jediným záložníkom, ktorý dokázal konkurovať hráčom súpera. Oceniť je potrebné aj gól, ktorý Barcelona vsietila v koncovke zápasu, vďaka ktorému sme videli aj predĺženie. Ako sa neskôr ukázalo, veľmi smolné predĺženie.

Najhoršie: Niekoľko krokov vzad

Pred zápasom proti Realu Madrid a Athletic sa zdalo, že všetko ide správnym smerom. Postupne sa vrátili kľúčoví hráči a Xavi hovoril čoraz pozitívnejšie. Boj o finále Španielskeho superpohára vzbudil nádej, aj keď Barcelona nakoniec vypadla. Tentokrát však mužstvo dalo na známosť, že je potrebné vyriešiť množstvo problémov. Stred poľa Barcelony nedokázal súperiť so silnejšími súpermi a na krídlach zjavne chýbala priebojnosť. Na poste hrotového útočníka sa nepresadil Jutglà a po prestávke nezaujal ani Fati. V obrane sme videli obetavú hru Piquého a niekoľko zákrokov Arauja, no nie je to nič prelomové. Alba a Alves narobili množstvo chýb a v ofenzíve je pozitívum jedine Daniho náhodná asistencia. Aby toho nebolo málo, zápas kvôli zraneniam nedohrali Fati a Pedri. Výsledkom teda je, že Barcelona má pred zápasom proti Alavésu opäť problémy v kádri a počas najbližších tréningov sotva čakať dobrú atmosféru.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

18 komentáre
2022-01-21 05:55:48
Škoda slov ?️?
2022-01-21 06:25:45
myslím, že väčší problém než tá prehra je fakt ako zle sme hrali a hlavne, že sa nám zranili opäť dvaja kľúčoví hráči. Už len dúfať, že to nebude nič vážne a čoskoro sú späť.