Tréner Deportiva Alavés sa nezúčastnil tlačovej konferencie po zápase s Barcelonou. Tú absolvoval jeho asistent José Antonio Margu. Podľa neho sa mal zápas skončiť remízou.

Absencia trénera

"Ak dostanete červenú kartu, na tlačovke sa potom zvyčajne neobjavíte. Neviem, či je nahnevaný, je to jeho vec. Neviem, čo sa stalo, ale nevenovali sme tomu čas, pretože to nebolo najdôležitejšie."

Nespokojnosť

"Áno, máme pocit, že sme prišli o bod. Mohli sme ho získať. Najviac sme pokazili to, že sme na akcii, po ktorej padol gól, pracovali. Inkasovať gól v takom čase je bolestivé."

Hodnotenie zápasu

"Barcelona bola v prvom polčase lepšia a viac si verila na lopte, získavala viac priestoru, lopta cirkulovala lepšie. My sme boli ustráchaní. V druhom polčase sme hrali na vyšší presing a mali sme viac šancí, aby sme súperovi ublížili. Barcelona od nás požadovala veľa a mužstvo odviedlo skvelú prácu. Druhý polčas bol lepší, pretože sme silnejšie útočili presingom, získali sme viac lôpt na polovici súpera. Mali sme aj veľkú šancu a súper mal svoju, preto si myslím, že remíza by bola spravodlivým výsledkom."

Prístup

"Súper na začiatku druhého polčas už začal hrať na presing a v takomto prípade má mužstvo tendenciu rozostaviť sa do stredne nízkeho bloku. V Barcelona sa v druhom polčase cítila skôr nekomfortne."

Význam zápasu

"Pre vývoj v tabuľke je vždy pozitívne, ak mužstvo boduje, ale zápasy musíme vyhrávať. Dnes by nám však padlo vhod, ak by sme získali bod, pretože mužstvo by z tohto súboja vyšlo posilnené vďaka druhému polčasu, v ktorom sme zo seba dali všetko. Budúcnosť závisí od nás a v každom zápase musíme hrať naplno. Ak budeme hrať tak ako dnes, budeme mať väčšie šance na vyhrávanie zápasov."

zdroj: marca.com mundodeportivo.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
jirkam Premium
2022-01-24 15:20:07
Jen v tom případě, že budete mít tak slabého soupeře jako byli my včera
2022-01-24 15:20:40
ano ma pravdu ,zasloužili si remízu.Pár šancí měli ,možná více než my .Ale zápas to byl strasny a nezáživný z obou stran