Dnes na Netflixe mal premiéru dokument "Neymar: Perfektný chaos". Diváci sa môžu dozvedieť množstvo zaujímavých informácií o bývalom hráčovi FC Barcelona.

Neymar Senior

"Môj syn odišiel z Barcelony, pretože to tak chcel. Bol v komfortnej zóne a chcel sa z nej dostať. Stanovil si cieľ, chcel riskovať. Neymar nikdy nechcel byť lepší ako Messi, nebolo to o tom, aby vystúpil z jeho tieňa. Neymar v skutočnosti miluje Messiho."

Luis Suarez

"Povedal som Neymarovi, čo som si ako priateľ myslel. Nesúhlasil som s ním. Neviem úplne, prečo odišiel, nikdy nám to nepovedal."

Neymar

"S PSG sme prehrali 0:4, uplynuli tri týždne a čakala nás odveta. Prvý týždeň bol hrozný, pretože sme boli nahnevaní. Počas zápasového týždňa sme sa zmobilizovali. Vedel som, že zabojujeme. Zápas sa začal a do polčasu sme viedli 2:0. Povedal som si: "[výhra] je naša." Veril som, že to dokážeme. Všetko bolo proti nám, ale my sme si verili. Po góle Roberta som cítil neskutočnú radosť, šťastie, je to jeden z najlepších dní v mojej kariére. Preto som si nechal vytetovať '1% šťastie, 99% viera'."

"Kritizujú ma oveľa viac, ako si zaslúžim. Niekedy je to ťažké. Pre moju rodinu a blízkych som Batman a pre ľudí, ktorí ma nepoznajú, som Joker."

zdroj: marca.com mundodeportivo.es
foto: Shutterstock

Diskusia

9 komentáre
2022-01-25 22:30:01
V PSG začal upadat, měl zůstat u nás....vše se tím pohnojilo...místo něj přišel Demba a Coutinho a celkově se tím znehodnotily přestupové částky...svým způsobem má na úpadku Barcy svůj podíl...ale hlavní má Barti. Teď si to Ney vyžírá...už není tak vidět, ani se o něm moc nemluví. Zbabral to.
2022-01-25 23:41:21
Nech už odyšiel pre to alebo ono, práve vtedy sa to začalo celé sypať. Ten útok bol proste skvelý