Yusuf Demir prestúpil do Barcelony B len počas uplynulého leta na hosťovanie do konca prebiehajúcej sezóny. Po skvelej predsezóne poskočil rovno do prvého tímu, ale z Barcelony napokon odišiel predčasne. Dobrodružstvo mladíka v metropole Katalánska bolo krátke.

Všetko začalo rozprávkovo krásne, keď ho Ronald Koeman na základe výborných výkonov v predsezóne povolal do prvého tímu, kde napokon odohral len 9 zápasov, pretože ak by odohral o jeden viac, Katalánci by ho museli kúpiť za 10 miliónov eur. Vzhľadom na zlú finančnú situáciu na Camp Nou tak mladík putoval naspäť do Rapidu Viedeň predčasne už v polovici sezóny.

18-ročný mladík hovoril o svojich skúsenostiach pre klubovú televíziu Rapidu Viedeň: "Z Barcelony som odchádzal smutný, ale dozrel som a stal sa zo mňa profesionál. Videl som však, že tunajší ľudia zo mňa majú radosť a to ma tiež potešilo," povedal Demir.

V súčasnosti dúfa, že bude úspešný a teší sa, že mu futbal bude robiť radosť: "Chcem hrať, užívať si a baviť sa. Som hladný po výhre všetkého. Mojim cieľom je byť prvý, nebudem spokojný s dvojkou," dodal útočník.

zdroj: sport.es
foto: Shutterstock

Diskusia

3 komentáre
2022-01-26 11:37:17
Vie niekto prečo sa cez víkend nehrá La liga? A vlastne ani žiadna liga v Európe?
2022-01-26 12:53:21
Jak je to možné. Generační talent všech talentů. Hype jak prase tady půl rok zpět. A nakonec čávo odchází zadními dvířky. To bylo keců a hypu :). Klasický talenti :). Očekávaně splaskl jak bublina :). A je ho škoda jako doplnění kadru by třeba špatný nebyl. Ale očividně nebyl moc v plánech Ronalda ani Xaviho :). Ale nikdy víc už nikoho nehypovat protože to přesně takto dopadá kor po krátké chvíli. 99% se stejně promění v prach :).