Atlético Madrid včera odštartovalo prípravu na nedeľňajší ligový zápas proti Barcelone, ktorý sa odohrá na Camp Nou. Madridský denník AS priblížil, v akej základnej jedenástke môžu Los Colchoneros nastúpiť na tento zápas.

Diego Simeone dal na včerajšom tréningu najavo, že v zápase La Ligy proti Barcelone si môžu v nedeľu zahrať aj Daniel Wass a Stefan Savić. Prvý z nich môže hrať na Camp Nou na pravej strane obrany v rozostavení 4-4-2. Po jeho boku môže hrať Savić, ktorý sa vracia do zostavy po zranení. Defenzívnu líniu Atlético doplnia zrejme Hermoso a Lodi.

Tréner Atlética si v strede poľa vyskúšal Lemara na pravej strane, Carrasca na ľavej strane a Kokeho s De Paulom v strede. V ofenzíve by mali nastúpiť Giuliano a João Felix. Z reprezentácií sa zatiaľ nevrátili Luis Suarez, Cunha a Correa. Včera netrénovali aj Griezmann, Llorente a Kondogbia. Madridský denník AS tvrdí, že Griezmannovi sa nepodarí zotaviť zo zranenia a zápas proti Barcelone vynechá.

Zostava, ktorú včera Diego Simeone testoval pred zápasom s Barcelonou, vyzerala nasledovne: Oblak - Wass, Savić, Hermoso, Lodi - Lemar, Koke, De Paul, Carrasco - Giuliano, João Felix.

zdroj: as.com
foto: Shutterstock

Diskusia

4 komentáre
2022-02-02 10:03:36
Snad budú hrať rovnakú sračku ako celú sezónu.
2022-02-02 10:39:11
Na tom zápase budem takze je na čase aby sme konečne porazili atletico