Marcelo Brozović, chorvátsky reprezentant hrajúci v Interi Miláno, na základe informácií z talianskych médií obdržal okrem Tottenhamu ponuku aj od FC Barcelona. Chorvátsky stredopoliar však dal, aj napriek záujmu zo Španielska a Anglicka, najavo vedeniu talianskeho klubu, že sa chystá zmluvu s nimi predĺžiť.

O služby chorvátskeho záložníka Brozovića mala počas posledného prestupového obdobia záujem aj Barcelona, informuje La Gazzetta dello Sport. Hráčovi Internazionale vyprší zmluva na konci tejto sezóny, preto o neho okrem Kataláncov prejavilo záujem viacero popredných európskych klubov. ‘Brozo’ však už so svojim súčasným klubom údajne dospel k ústnej dohode týkajúcej sa predĺženia zmluvy.

Oficiálne oznámenie predĺženia kontraktu s Chorvátom malo byť podľa talianskych médií iba otázkou času, no Nerazzurri doposiaľ žiadne definitívne stanovisko neposkytli. To preto viedlo ku domnienkam, že by Marcelo Brozović mohol Talianov opustiť v lete zadarmo.

Viaceré médiá, na čele s La Gazzetta dello Sport, potvrdili záujem klubu z metropoly Katalánska o Chorvátove služby. Práve to malo spomaliť priebeh predlžovania zmluvy, nakoľko Brozovića ponuka zo Španielska veľmi zaujala.

Tottenham Hotspur sa taktiež pokúsil o prestup talentovaného stredopoliara. Nie je totiž tajomstvom, že Antonio Conte patrí k veľkým obdivovateľom jeho schopností na ihrisku.

Situácia okolo Marcela Brozovića je však už takmer určite vyriešená, konštatujú na záver talianske médiá. Ten už dal jasne najavo, že klub neopustí a je odhodlaný svoj kontrakt predĺžiť. Chorvát vďaka novému kontraktu údajne za sezónu zarobí 6 miliónov € plus 1 milión € v možných bonusoch.

zdroj: football-italia.net/ gazzetta.it

foto: Shutterstock    

Diskusia

1 komentár
2022-02-04 12:29:55
další starec...dakujeme, nie