Nico González a Pedri poskytli krátky rozhovor pre BarçaTV+, v ktorom porozprávali o zajtrajšom zápase proti Atléticu Madrid. Obaja hráči zdôraznili ambície mužstva a ocenili dôležitosť návratu na Camp Nou po sérii výjazdových stretnutí.

"Na Camp Nou sme nehrali dlho a máme obrovskú chuť, aby sme tam hrávali, najmä, ak bude zaplnený na 100%. Ide o stretnutie s bezprostredným rivalom, ktoré nám môže dať šancu na to, aby sme sa posunuli na miesta garantujúce postup do Ligy Majstrov. Chceme ukázať, že budeme bojovať o všetko, čo nám zostáva a o to, aby sme boli na vrchole," povedal Nico.

"Hrať na Camp Nou pred našimi fanúšikmi je veľmi dôležité. Hráme o všetko a fanúšikov je určite možné ohodnotiť na 'desiatku'. Zápasy proti Atléticu sú vždy podobné. Rojiblancos bránia s mnohými hráčmi, čakajú na brejky. Videli sme to už na Wanda. Na zápas čakáme s veľkým pokojom a očakávame, že budeme mať často loptu, budeme veľa útočiť a musíme byť trpezliví a šance prídu," dodal.

Nico vydvihol aj dobrú dispozíciu mužstva v Primera Division: "V posledných ligových zápasoch sme získali 11 z 15 bodov. V La Lige sme v dobrej forme a musíme v tom pokračovať. Po zápase vo Vitorii nebolo ľahké hrať dobre, ale môže to byť zlomový bod a môžeme postúpiť do zóny Ligy Majstrov," uviedol.

"Atlético tak ako vždy vybehne na ihrisko s úmyslom útočiť presingom, kradnúť súperovi priestor na ihrisku. Do svojich zápasov vkladajú množstvo intenzity. Dúfame, že budeme mať loptu a budeme si hrať svoje. Čím skôr budeme na špici, bojovať o všetko, tým lepšie. Atlético má veľmi dobré mužstvo a bude to náročné. Pre fanúšikov to bude veľmi pekný zápas," povedal na druhej strane Pedri.

Pedri sa už nevie dočkať návratu na Camp Nou: "Dlho som tam nehral a dúfam, že opätovné stretnutie s našimi fanúšikmi bude veľmi pekné. Diváci sú pre nás veľmi dôležití. Počúvať ich sympatie a prejav ich náklonnosti je úžasné a dodáva veľa sily," dodal.

zdroj: BarçaTV+
foto: Shutterstock

Diskusia

1 komentár
kluc Premium
2022-02-05 11:11:06
Ušetrili ste pár zápasov tak horšie ako 2. miesto necakam