Tréner Atlética Madrid zhodnotil prehru na Camp Nou a dal jasne najavo, že jeho zverenci dnes neboli horší ako hráči Blaugranas.

4 strely, 4 inkasované góly

"Musíme oceniť súpera a snažiť sa zlepšiť našu intenzitu, agresivitu a koncentráciu. Dostali sme sa do vedenia, kontrolovali sme pozície a vytvárali sme priestor Carrascovi a Joãovi. V prvom polčase sme mali tri príležitosti. Súper bol však presvedčivý. Okrem dlhého držania lopty a protiútokov vyhráva mužstvo, ktoré je sebavedomejšie. V druhom polčase sme hrali agresívnejšie, strelili sme gól a cítili sme, že môžeme zabojovať. Barcelona bola veľmi defenzívna, bola zorganizovaná a šancí bolo menej."

Centre ako pokutové kopy

"Už desať rokov výborne bránime a v tejto sezóne sa nám nedarí. Musíme to zlepšiť, počas tohto týždňa sa budeme sústrediť na takéto akcie. Chýbalo nám šťastie a pozornosť."

Atlético inkasovalo minimálne dva góly v 9 z 12 zápasov

"Nezmenili sme hráčov, okrem Trippiera, ktorý odišiel. Hrajú rovnakí hráči, ktorí pred rokom hrávali výborne. Gimenez a Savić boli dlho mimo hru, ale dnes hrali a inkasovali sme 4 góly. Dôležitá je práca, snaha zlepšovať sa a vytvárať tlak do konca."

Bola Barcelona v niektorom momente zápasu lepšia?

"Nie."

Chýbala vám agresivita?

"V druhom polčase sa objavila reakcia. Hrali sme intenzívnejšie, silnejšie v súbojoch... To sme chceli, rovnako proti Valencii. Som za to zodpovedný, musím hľadať viac možností."

Hralo Atlético na úrovni Barcelony?

"Pozerám sa na šance a góly. V prvom polčase mala Barcelona 4 šance a strelila 3 góly. Atlético malo jednu a strelilo jeden gól. Barcelona dokázala využiť šance a preto vyhrala."

Hodnotenie Joãa

"Názor si nechám pre seba, vy so svojim názormi preháňate. Felix mal dve dobré príležitosti, dvakrát sa predral cez línie. Dal nám všetko, takže potom prišli Cunha a Correa, ktorí ukázali inú hru a rýchlosť."

zdroj: as.com
foto: Shutterstock

Diskusia

14 komentáre
2022-02-06 22:06:15
Šašo, dnes sme boli jednoznačne lepší a absolútne zaslúžene sme vyhrali.
2022-02-06 22:08:11
Cholo dal vyjadrenie také typické, ako sa médiám dáva. Ak to ale myslel fakt vážne, tak sledoval asi iný zápas.