Prezident FC Barcelona pri príležitosti dnešného derby Barcelony poskytol rozhovor pre médiá, v ktorom sa vyjadril k zmluve so Spotify, odchodu Ferrana Revertera, situácii Dembélého či k boju o titul v La Lige.

Zápas s Espanyolom a boj v La Lige

"Je to pre nás príležitosť, aby sme ukázali zlepšenie v hre od uplynulej nedele a dúfame, že sa to dnes večer potvrdí. V lige sú po remíze Realu šance. Vždy som bol optimista a myslím si, že v Primera Division budeme mať svoje šance. Je veľmi ťažké, aby si mužstvo udržalo vyrovnané výkony počas celej sezóny a je lepšie napredovať, myslieť na nasledujúce zápasy proti Espanyolu, Valencii či Athletic. Sú kľúčové, aby sme sa udržali na pozíciách Ligy Majstrov a mali šancu zasadiť úder aj v La Lige. Ak Real nebude zbierať body a my áno, vždy je to dobré. Dnes je dôležité, aby sme vyhrali a naďalej zbierali body. A ak budeme bojovať o titul, skončíme na pozíciách, ktoré zabezpečia postup do Ligy Majstrov."

Možnosť hry pre Dembélého

"Ak si to tréner myslí, tak nech hrá a nech podá dobrý výkon. Rozumiem rozhodnutiu v prípade Dembélého, je logické. Snažili sme sa, aby predĺžil zmluvu. Páčilo by sa nám, ak by podpísal na veľa rokov. Predstavili sme mu to a bol to dobrý návrh. Je pravda, že sme mu povedali, že nebude hrať, ale keďže s nami bude do konca júna, Xaviho rozhodnutie sa mi zdá byť logické, tak budeme konať pragmaticky."

Urážlivé grafity na Cornellà

"Tieto grafity nie sú dobré. Niekedy sa takéto veci v rámci takýchto zápasov stávajú, netreba tomu prikladať veľký význam a vytrhávať to z kontextu."

Odchod Ferrana Revertera

"Povedal nám, že potrebuje ročnú prestávku a poďakovali sme mu za jeho služby a zaželali všetko dobré. Organizácia a klub zostávajú silné na ceste k zvráteniu finančnej situácie a zlepšeniu športových otázok. Jedna vec súvisí s druhou."

Zmluva so Spotify

"Prebiehajú rokovania. Všetko ide celkom dobre a oznámime to, keď bude zmluva podpísaná. Budeme to ešte musieť schváliť na zhromaždení socios compromisarios. Vo vedení sme názoru, že je to najlepšia možnosť pre dres Barcelony. Spája nás s hudbou. Je to skvelé rozhodnutie a dúfam, že všetko klapne čo najskôr. Oni už žiadajú o schválenie, aby sa to mohlo oznámiť čo najskôr."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
2022-02-13 18:23:56
Pozor ,není to len o Reale ale aj o Sevilli ;-)
2022-02-13 19:46:15
Postrehli ste aké grafity?