Pedri v dnešnom derby Barcelony strelil gól a po zápase, ktorý sa skončil nerozhodne 2:2, poskytol rozhovor pre klubovú televíziu.

Jeden bod v derby. Aké sú pocity?

"Získali sme bod v poslednej minúte po góle Luuka. Máme radosť, ale myslím si, že odchádzame sklamaní, pretože sme sem prišli získať tri body."

Čo sa stalo v priebehu zápasu? Zdalo sa, že stretnutie máte pod kontrolou a potom sa Espanyol ujal vedenia.

"Myslím si, že sme urobili chybu. V našej hre musí byť väčší pokoj, najmä pri hľadaní našich akcií. Tento pokoj sme nemali a to má svoje dopad."

V rozhovoroch zdôrazňuješ, že trénerský štáb od teba žiada viac gólov. Dnes si strelil svoj druhý gól. Ako to hodnotíš?

"Áno, tréner odo mňa žiada, aby som nabiehal do pokutového územia, kde môžem dostať loptu a streliť gól. Dnes bola asistencia pri mojom góle ideálna. Som spokojný s týmto gólom, ale nie s výsledkom zápasu."

Čo prezradíš o tvojej oslave s Gavim?

"Vymysleli sme to počas jedného z tréningov. Pravda je taká, že s ním mám veľmi dobrý vzťah."

Zatiaľ ste mimo zóny Ligy Majstrov, ale vždy je ľahšie niečo vybudovať, ak neprehrávate. Je správa pre fanúšikov na budúci týždeň taká, že sa budete naďalej snažiť vyhrávať?

"Áno. Tri body musíme získavať každý týždeň. Fanúšikom môžem povedať, že som presvedčený, že čoskoro budeme vyhrávať. "

zdroj: BarçaTV
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
2022-02-14 00:03:23
Za mňa dnes najlepší Traore, tá jeho pravá strana žije celých 90min + nádherný jednobodový center s chladnou hlavou v poslednej akcii zápasu. A druhá vec, ak si nechce Xavi nasrať do úst, že on sa na mená nepozerá. Tal Luuk, by mal dostať teraz minimálne 2 zápasy v základnej zostave, aby ukázal čo v ňom je. Predsa z posledných 5 zápasov nám strelil 4 góly, plus mal kopec dalších príležitostí. Za mňa momentálne hrot č.1. Ferran ma zatiaľ vôbec nepresvedčil, tak isto ako keď prišiel Griezmann, Depay. Myslím si, že Luuk si to vybojoval zaslúžene, a zaslúži si základ, minimálne dovtedy dokým si to spravodlivo zasluhuje.