Luuk de Jong včera strelil svoj štvrtý gól v tomto roku a opäť mužstvu zabezpečil bod - tentokrát vybavil remízu v derby Barcelony. Holanďan po stretnutí proti Espanyolu poskytol rozhovor pre klubovú televíziu.

"Vedeli sme, že to bude ťažké, ale vytvárali sme tlak a podarilo sa nám remizovať. Ak sa pozriete na celý zápas, bod je tak trochu postačujúci. Ale na druhej strane vzhľadom na priebeh zápasu je dobrý."

"Naša úroveň bola o niečo nižšia ako proti Atléticu, súper nám komplikoval hru a my sme sa snažili vytvárať viac príležitostí vďaka rýchlej hre. Škoda, že sme nestrelili viac gólov."

"Pri centroch sa snažím byť v pokutovom území a našťastie sa mi podarilo streliť gól, ktorý nám zabezpečil veľmi dôležitý bod. Som veľmi spokojný. Rýchlo som smeroval po loptou, aby som obnovil hru a pokúsil sa streliť ešte jeden gól."

"Chcem byť tu a pomôcť mužstvu. Ľudia poznajú moje schopnosti, strelil som niekoľko gólov a hoci nastupujem z lavičky, mám radosť, že hrám za Barcelonu, keď o tom tréner rozhodne."

zdroj: marca.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

7 komentáre
2022-02-14 11:21:08
Kto by nebol rád, ak by mohol hrať za Barcu najmä ak je to hráč jeho kvalít (žiadny veľký extrastrelec od prestupu do sevilly)? podobne ako Boateng napr
2022-02-14 11:28:39
Páči sa mi jeho prístup maká na sebe a vidno to...do základu sice nie ale ako clutch player ppci???❤️?