K včerajšej remíze na Cornellà sa v krátkosti vyjadril aj Aubameyang s Gavim.

"Myslím si, že sme začali dobre, spoluhráči odohrali dobrý prvý polčas a v druhom zas natláčal Espanyol, ktorý bol podporovaný fanúšikmi. V koncovke sme strelili gól, ktorý nám padol vhod. Tvrdo pracujem, aby som bol vo forme. Dva mesiace som nehral, ale dávam zo seba všetko. Ide mi to dobre, spoluhráči mi veľmi pomáhajú."

"Získali sme bod po boji. Dôležité bolo, aby sme neprehrali a to sa nám podarilo. Ešte predtým sme strelili jeden gól, ale neplatil kvôli ofsajdu. V derby je veľká nervozita, obe mužstvá vytvárali veľký tlak."

"Dembélému som vždy hovoril, že dôležité je to, čo robí teraz a on pracuje dobre."

Gavi

"Derby v prvom tíme sú úplne iné, dnes to bolo vidieť na intenzite a atmosfére. Keď nám anulovali gól, malo to na nás vplyv."

"Tréner vie, že môžem hrať na rôznych postoch. Som záložník, ale dávam zo seba všetko tam, kde ma pošle. Sme presvedčení, že nám zostáva ešte veľa kôl. Našim cieľom je titul."

zdroj: marca.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

6 komentáre
2022-02-14 12:58:01
No chlapče...Ty sa už spamätaj a najprv sa poriadne zamysli čo povieš a až potom otvor ústa. Že titul, aký? Azda iba ak Oscara!
2022-02-14 13:18:20
Eric prostě není stoper. Je sice hezké že má dobrou rozehrávku co chválil PEP. ale jinak je to šíleně podprůměrný stoper ve všem, už v City to prostě nebyl stoper. Ti kdo ho viděli prostě museli kroutit hlavou. Jasný odehrál pár slušných zápasů za Repre, ale jinak to je prostě katastrofa :). Pomalý, nedůsledný, fyzicky papír všichni ho přejedou, pozičně často mimo. On musí být tak poslední volba na stopera, že i Lenglet musí být před ním. To už tam měl jít radši FDJ než on. Každopádně on nemuže hrát stopera. A je mi fuk že má 21let. :)