Luciano Spalletti, tréner SSC Neapol, analyzoval zajtrajší zápas proti Barcelone a ubezpečil, že Neapol bude verný svojmu štýlu.

Srdce či rozum

"Zo všetkého potrebujete trochu. Treba behať, mať kvalitu a vedieť, kedy zo seba dať všetko."

Filozofia

"Vždy sa musíme snažiť byť sami sebou. Máme schopnosti, aby sme odohrali dobrý zápas. Nastúpime na ihrisko, aby sme vyhrali. Musíme ukázať náš štýl a hrať tak, ako vieme, nemyslieť na dôležitosť zápasu. Musíme byť pokojní a vedieť, že miestami budeme aj trpieť. Nevyhnutné bude behať a mať futbalovú kvalitu. Zrušenie pravidlá o góle na ihrisku súpera nič nemení aj tak musíme skórovať."

Herný systém

"Budeme hrať po svojom, na Barcelonu nepoužijeme špeciálnu taktiku. Niekedy budeme brániť a pokúšať sa využívať voľný priestor. Musíme si dávať pozor a snažiť sa hrať tak ako zvyčajne."

Absencia Lozana

"Vieme, že je to dôležitý, ale toto mužstvo si vie poradiť s absenciou akéhokoľvek hráča."

Dvojzápas

"Takéto zápasy sú výnimočné, dá sa povedať, že vysnené. Práve v nich je vidieť úroveň, aká sa dosiahla."

Aktuálne obdobie

"V Európskej lige chceme zájsť ďaleko a veríme, že môžeme ašpirovať na to, aby sme fanúšikom urobili radosť, musíme byť pripravení čeliť každému súperovi v každom okamihu."

Osimhen

"Nemá svalové problémy. Po včerajšom tréningu mal opuchnuté koleno, ale nemal problémy. Preto dnes odpočíval. Uvidíme zajtra, či bude hrať."

Barcelona

"Získala nepredvídateľných hráčov, ktorí môžu rozhodnúť o výsledku zápasu. Má mužstvo na dobrej úrovni. Dobre vyváža loptu zozadu a chce dominovať v hre."

Xavi

"Ako hráč perfektne rozumel hre. V priebehu zápasu dokáže využiť čas a miesto. Určite to bude vedieť sprostredkovať aj mužstvu."

zdroj: marca.com
foto: Shutterstock

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.