Jordi Cryuff zhodnotil dnešný zápas proti Neapolu a vyhlásil, že Barcelona ho mala vyhrať.

Výsledok

"Nebol spravodlivý, mužstvo hralo veľmi dobre, malo množstvo gólových príležitostí. Dynamika hry a presing boli dobré... Proti talianskemu tímu nie je ľahké vytvoriť si veľa šancí. Všetko išlo dobre až na zakončenie."

21 striel

"Chýbali góly. Mali sme veľa šancí a pozitívne je to, koľko sme si ich vytvorili. To je cesta k víťazstvám."

Remíza

"Padne nám vhod, že bolo anulované pravidlo o góle na ihrisku súpera. Neapol vedel, čoho sme schopní. Sme hrdí na to, ako sme zahrali, ale chceli sme si vypracovať náskok. Musíme sa pokúsiť byť efektívnejší."

Odveta

"Naučil som sa myslieť zápas za zápasom. Musíme si oddýchnuť a sústrediť sa na nedeľné stretnutie."

Ferran Torres

"Vie, že mal šance a má ich niekto, kto je na správnom mieste. Je to dobré znamenie. Je vo forme a tam, kde ho mužstvo potrebuje. Góly sú otázkou času. Určite skóruje a bude hrdinom. Je to súčasť mladosti, mal veľkú túžbu. Najdôležitejšie je, že je tam, kde by mal byť, čiže v pokutovom území."

Návštevnosť

"Urobila dojem, nech je to tak vždy."

zdroj: marca.com
foto: twitter

Diskusia

4 komentáre
2022-02-17 22:02:50
Len aby nanho nepadla deka a prestane si verit...dnes mal 5 sanci a z toho dve megatutovky...ak by bol dal sebavedomie by islo hore.No dufajme ze to rozdycha,po zapase vyzeral vselijako len dobre nie.
2022-02-17 22:20:28
Je to škoda, lebo pozične hral naozaj dobre, mal veľa pekných zbehnutí, len to zakončenie... Ale prišlo mi to tak, že už po prvej veľkej šanci pôsobil v tvári tak bezradne a nevysporiadane. Neviem či to je jeho prirodzený výraz alebo sa mi to len zdalo alebo iná možnosť. Každopádne je aspoň "príjemné" vidieť, že ho to mrzí (po zápase takmer slzy). Taký Dembelé to mal na háku vždy.
A btw. aj Fernando Torres mal také obdobie, že nedával tutovky. Skrátka, raz to padá stále, potom bývajú dlho suchoty. Verím, že jeho čas ešte príde a rozbehne to už pri odvete.