Zajtrajší zápas medzi Valenciou a Barcelonou bude dôležitý pre obe mužstvá. Los Che sa snažia prebojovať do európskych pohárov, zatiaľ čo Barcelona cieli na umiestnenie v TOP4. José Bordalás pri príležitosti zajtrajšieho zápasu absolvoval tlačovú konferenciu.

Zlá séria a hra proti Barcelone

"Je to veľký rival a táto sezóna nám ukazuje, že každý súper je ťažký. Barcelona má skvelé mužstvo, ale sme vo forme a zajtra budeme mať svoje šance. Súper má veľa absencií, ale aj skvelý káder. Okrem Piquého a možno aj Arauja nevidím žiadne závažné nedostatky."

Prestupy Barcelony

"V porovnaní s prvým kolom vymenila aj trénera a počas zimy sa dobre posilnila. Barcelona sa zlepšila a v tomto roku má dobré štatistiky. Aj my sme zmenili niektoré veci, myslím si, že sme na lepšej úrovni ako pred zápasom na Camp Nou."

Favorit

"Zápasy sú vždy 50 na 50. Uvidíme, ako nám to pôjde. Rešpektujeme súpera, ale sme ambiciózni. Hráme doma, pred našimi fanúšikmi. Musíme si veriť."

Zranenia

"Thierry si natiahol väzy počas na prvý pohľad neškodnej akcie. Gabriel trénoval normálne a je možné, že zajtra bude povolaný. Možno sme mužstvom s najvyšším počtom zranení v sezóne. Musíme si dať pozor, pretože Gabriel nám dá veľa, ale vracia sa po štvormesačnej prestávke zapríčinenej zranením."

Polemika s Athletic

"Sústredíme sa na súčasnosť, som prekvapený že toľko dní pred dvojzápasom sa snažia ovplyvniť výsledok a odviesť pozornosť. Všetci vieme, že Valencia bola poškodená. Podporujem môj klub a Ricarda Ariasa. Všetko, čo sa o nás hovorí, nie je pravda."

Neodpískaný pokutový kop na Huga Dura na San Mamés

"Nebudeme sa opakovať, sústredíme sa na prítomnosť a veríme v dobrú vôľu a profesionalitu rozhodcov. Ak priznali, že urobili chybu, je to dobré. Som presvedčený, že rozhodca, ktorý bude rozhodovať odvetu, to urobí dobre. My sme obeť a robia z nás kata. Toto nemôžeme tolerovať."

Dosť bolo kritiky

"Nemyslím na kritiku môjho štýlu z minulosti. Niektorí ju používajú ako ospravedlnenie. Sledujeme všetky zápasy a neexistuje žiadne mužstvo, ktoré sa ponáhľa, keď vyhráva. Keď Athletic vyradil Barcelonu, od momentu streleného gólu prestal hrať. Nerobíme nič iné, než ostatní. Máme svoj štýl a ľudia, ktorí nás kritizujú, nám chcú vziať naše zásluhy. Sme mladé mužstvo, dôležitý je rozvoj."

zdroj: as.com
foto: Shutterstock

Diskusia

1 komentár
2022-02-20 09:17:32
Jeho mužstvo sa rozvíja,vaľaním sa po zemi ,simulovaním a zdržiavaním hracieho času.