Kapitán FC Barcelona odohral proti Valencii celé stretnutie. Záložník po zápase priznal, že mužstvo hralo dobre od úvodných minút a zdôraznil, že sa zlepšuje od zápasu k zápasu.

Po remíze s Neapolom je to dôležité víťazstvo...

"Vedeli sme, že Valencia hrá na svojom štadióne veľmi dobre. Ak by sme urobili viac chýb a chýbalo nám šťastie, mohli sme byť potrestaní. Je to veľmi dôležité víťazstvo. Hrali sme dobre od samého začiatku. Myslím si, že sme dobre zareagovali aj po tom, čo nám Valencia strelila gól. Zostali sme pokojní."

Xavi povedal, že mužstvo hrá dobre, ale nie vždy sa podarí aj pozitívny výsledok. Súhlasíš s tým?

"Áno, musíme strieľať viac gólov a keď k tomu pridáme aj efektivitu pred bránkou súpera a budeme mať šťastie, tak budeme robiť rozdiel. Zlepšujeme sa a vidieť pozitívne výsledky."

Dal by vám postup na pozície zaručujúce postup do Ligy Majstrov viac pokoja?

"Udržať sa na týchto pozíciách vyžaduje vždy veľa práce. Je potrebné získavať tri body. Teraz sme v zóne Ligy Majstrov a to je veľmi dôležité. Musíme sa v nej udržať."

zdroj: BarçaTV
foto: Shutterstock

Diskusia

2 komentáre
2022-02-20 18:45:48
Krása zápas, vďaka Xavi ,vďaka chlapci, v druhom polčase niektoré tie kombinácie na jeden alebo viac dotykov to bola paráda, ako si všetci nabiehali ,ponúkali sa a kombinovali.. Xavi chce hrať to čo pepova Barca veď sám toho mozgom a vie čo ako ich učil pep. teším sa na ďalší zápas bratia a sestry :)
2022-02-20 18:54:50
Verim, ze uz to bude len lepsie. Zacina sa to zohravat :)