Adama odohral v drese Blaugranas ďalší vydarený zápas a po postupe Barcelony cez Neapol poskytol rozhovor pre novinárov.

Hodnotenie zápasu

"Je ťažké odohrať kompletný zápas, vždy môžete zahrať ešte lepšie. Dobre sme pracovali, mužstvo bolo intenzívne, natláčalo, bolo efektívne. Som veľmi spokojný, to je cesta, po ktorej musíme ísť."

Čo Xavi očakáva od krídelníkov?

"Xavi žiada všetkých krídelníkov o to isté, hru jeden na jedného, naviazať na seba súpera, prijímať dobré rozhodnutia, hrať na protiútoky... Myslím si, že sa môžem značne zlepšiť, ale vďaka svojim schopnostiam som schopný pomôcť mužstvu."

Protiútoky

"Dôležité je to, aby sme mali rôzne aspekty hry, tréner nás o to žiada. Naša hra je založená na držaní sa na lopte a hľadaní voľného miesta, ale zároveň môžeme využívať aj rýchlosť."

Je Barcelona favoritom na zisk Európskej ligy?

"Naša mentalita spočíva v tom, aby sme vždy vyhrávali, bez ohľadu na súťaž. Toto sú požiadavky, ktoré sme si stanovili a budeme naďalej pracovať, aby sme boli lepší."

Zmena postoja v európskych pohároch

"Nemôžem hovoriť o tom, čo sa v Európe dialo predtým, viem, čo sa deje teraz a každý hráč priloží svoju ruku k dielu."

zdroj: movistar
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
2022-02-25 07:42:38
Příchod Traorého mi nevadil, nebyl jsem jeden z těch co se mu vysmívali, ale fakt jsem nečekal, že bude až tak dobrý a až takovým přínosem. Je na něj vážně radost pohledět, soupeřům dává zabrat, má na kontě už 4 asistence a spoustu dalších šancí, které vytvořil pro své spoluhráče. Přál bych mu i ten gól ?
Revive Premium
2022-02-25 08:37:15
V lete výmena za Trincaa