Moussa Wagué, na ktorého už niektorí fanúšikovia Barcelony zabudli, sa po ťažkom zranení snaží vrátiť do hry. Mladík na trávnikoch chýbal celých 15 mesiacov, no teraz trénuje v Ciutat Esportiva a dnes sa dokonca vybral do hôr so Sergim Robertom.

Zdroje z klubu pre katalánsky denník Mundo Deportivo uviedli, že obranca sa naďalej zotavuje z ťažkého zranenia pod dohľadmi trénerov prvého tímu. Na tréningoch ho môžeme vídať od konca januára, ale zatiaľ vykonáva len individuálne cvičenia. Očakávalo sa, že Wágue by sa mohol vrátiť na trávniky koncom februára, no Barcelona sa nechce ponáhľať a myslí už na budúcu sezónu. Nie je jasné, či futbalista zostane v klube, pretože zmluvu s Barcelonou má platnú už len jeden rok. Pripomenieme, že Katalánci ho kúpili za 5 miliónov eur po Majstrovstvách sveta v roku 2018, na ktorých hral veľmi dobre.

Senegalčan utrpel zranenie 13. decembra 2020 na hosťovaní v PAOK Atény. Po nešťastnom zákroku v zápase proti Aris Solún si vážne poranil pravé koleno. Mundo Deportivo v každom prípade informuje, že rehabilitácia v prípade hráča sa postupne blíži k záveru. Pritom diagnóza bola skutočne hrozivá, pretože si roztrhal krížové väzy v kolene. Operáciu viedol Dr. Ramon Cugat a bola úspešná. Mladík mal v tom čase veľkú smolu, pretože v gréckom tíme mal isté miesto v základnej zostave a podával veľmi dobré výkony.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: Shutterstock

Diskusia

3 komentáre
2022-03-03 15:25:11
Doufám, že nepřijde Mazouire nebo jak se píše, jelikož Dest podává vynikající výkony zatím, musím teda Zaklepat, abych to nezakrikl.. jednotka Dest a dvojka buď dani nebo nějaký nový hráč
2022-03-03 15:30:04
Mimo téma, prý si vybral Haaland Real Madrid, a jestli bude mít Real Haalanda a Mbappe , tak je to v… snad je to blbost, ale dočetl jsem se to Fotbalportal, ze Haaland se rozhodl jít neboli vybral Real Madrid, nevím, co je na tom pravdy…