Katalánci už z Wolverhamptonu na Camp Nou priviedli Adamu Traorého, opačným smerom zasa putoval Francisco Trincão. Tentokrát sa podľa médií zaujímajú o hviezdneho stredopoliara, ktorý tiež pôsobí v rovnakom anglickom klube.

FC Barcelona podľa medializovaných informácií loví v anglických vodách aj naďalej. Z Premier League už do španielskeho klubu prišli hráči ako Aubameyang, Torres alebo Traoré. Posledný spomínaný síce iba hosťuje, avšak v kuloároch sa čoraz viac hovorí o tom, že ho Barcelona odkúpi na trvalo. Krídelník, ktorý kedysi hviezdil v La Masii, predviedol návrat vo veľkom štýle. Ihneď po príchode bolo cítiť jeho prínos, najmä v krídelných priestoroch.

Podľa denníka Daily Mail však Barcelona plánuje obchodovať s Wolverhamptonom Wanderers aj v prípade iných hráčov. Po Traorém a Trincãovi by mohol byť spoločným menovateľom Barcelony a Wolves stredopoliar Ruben Neves. Katalánci sa vo veľkej miere zaujímajú o portugalského záložníka, píše anglický denník. Údajne až tak, že sú ochotní zaplatiť za jeho služby 30 miliónov eur, aby posilnili svoju zálohu pred sezónou 2022/23.

Španielsky klub podľa medializovaných informácií už mal aj predbežne nadviazať kontakt s agentom Rubena Nevesa. Agent Jorge Mendes bol dôležitou osobou aj v rámci dočasnej výmeny Traorého a Trincãa. Dôležitú úlohu tak môže zohrať aj v tomto prípade.    

24-ročný záložník Wolves po prestupe z Porta v roku 2017 predstavuje stabilnú súčasť kádra klubu z Premier League. Počas svojho pôsobenia v Anglicku vynechal len 11 ligových zápasov. Niet preto divu, že o Nevesa prejavila záujem aj Barcelona. Otázne je však to, či je príchod ďalšieho stredopoliara do klubu nutný. Katalánci majú v kádri dostatok hráčov do stredu poľa, Portugalčan by tak mohol predstavovať príťaž.

zdroj: football-espana.net / dailymail.co.uk
foto: The Sun
    

Diskusia

4 komentáre
2022-03-05 13:30:48
Výborný hráč v ideálnom veku na takýto prestup ma skúsenosti aj kvality. Myslím,že jeden z mála Portugalcov,ktorý by sa u nás presadil a aj by zapadol. No názve neviem či ho potrebujeme ... ?
2022-03-05 14:02:57
Mimo jiné Barcelona získala 18 leteho Torea za 5 mil.