Marc-André ter Stegen chytil v zápase proti Elche niekoľko šancí súpera a pričinil sa k víťazstvu svojho tímu. Nemecký gólman po zápase poskytol rozhovor pre klubovú televíziu.

Ako hodnotíš tento zápas?

"Bol to náročný zápas, pretože hráči Elche zvyčajne čakajú na jednu či dve šance. My musíme bojovať počas celého zápasu a urobiť všetko, aby sme vyhrali. Oni hrali dobre, ale my sme dominovali, najmä v druhom polčase a podarilo sa nám vybojovať tri body."

Poskočili ste na tretie miesto v tabuľke...

"Musíme sa sústrediť na seba a vyhrávať ďalšie zápasy. Som spokojný s tým, čo sa nám podarilo urobiť v druhom polčase. Musíme ísť ďalej po tejto ceste a nemôžeme ani pomyslieť na to, aby sme znížili intenzitu."

Čo bolo kľúčom k víťazstvu?

"Predovšetkým ide o trpezlivosť, najmä ak inkasujete gól ako prví. Na začiatku musíte vyrovnať a až potom bojovať o víťazstvo. Aj hráči Elche mali svoje príležitosti, ale v druhom polčase sme odviedli skvelú prácu."

Dokáže tento tím trpieť?

"Áno, určite. Je tam progres. Hráči získavajú skúsenosti. To pomáha vrátiť stabilitu v takýchto momentoch. Nie je to jednoduché. Dnes sme odviedli veľmi dobrú prácu a dúfam, že takto budeme pracovať aj naďalej a vyhrávať zápasy."

zdroj: BarçaTV
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
2022-03-06 19:57:03
škoda toho golu,no posledných 20 min si nás podržal.. dneska 3 dôležité body
+hráči sa určite šetrili na zápas v EL..