Tréner Elche na tlačovej konferencii neskrýval sklamanie a sťažoval sa na to, že rozhodca pre jeho tím neodpískal pokutový kop.

Polemika

"Hrali sme proti mužstvu, ktoré je veľmi náročné, naša práca v obrane musela byť dokonalá. Súperili sme, mali sme šancu na zisk bodov. Pri ruke Barragana je priestor na interpretáciu, bola to odrazená lopta. Ruky hráčov Barcelony sa však neoverovali. Verím rozhodcom. Na to, aby ste vyhrali nad Barcelonou, je potrebné zahrať perfektne."

Rozhovor s Xavim

"Je to súčasť hry. Jordi Alba v 92' predstieral zranenie, nemôžeme byť hlúpi. S Xavim sa nič nestalo. Sú to vypäté momenty a emócie. Hovorili sme o tom a riešili sme veci."

Fanúšikovia

"Boli veľmi dôležití a myslel som si, že to bude iné, tak ako proti Realu v Copa del Rey. Našich ľudí bolo počuť oveľa viac ako mnohých fanúšikov Barcelony, ktorí pricestovali. Pomohli nám. Vďaka ním sme silnejší."

Penalty

"Chcel by som, aby boli overené situácie predovšetkým v náš prospech. Verím v úprimnosť, ale nech si aspoň pozrú opakované zábery. VAR si musí robiť svoju prácu, dúfam, že nebudeme ukrivdení."

Šanca na body

"Barcelona má množstvo silných stránok a núti nás k zmene našej taktiky a musíme sa prispôsobiť. Robili sme to, o čom sme počas tohto týždňa hovorili. Som spokojný s naším výkonom, ale nahnevaný kvôli prehre."

zdroj: as.com
foto: twitter

Diskusia

4 komentáre
2022-03-07 08:56:37
bolo tam vela spornych momentov, ciste fauly, ktore neboli piskane v prospech barcy..na to sa uz pozabudlo..rozhodca to zjavne nezvladal. a co sa varu tyka, je to komicke. 3 rohodcovia tam sedia, nakoniec nevedia rozhodnut..kedy je vlastne ruka je strasne kontroverzne. myslim, ze tu 11 piskat nemal a ked to piskol, tak mala byt aj 11 proti nam, po ruke jordiho..
2022-03-07 09:51:27
S tím Albou má pravdu ,to polehávání bylo trapné ,navíc dlouho už sleduji jaký je v tomhle Alba příšerný komediant