Útočník FC Barcelona neskrýval po výhre nad Elche svoju spokojnosť, no zdôraznil, že Barcelona musí byť efektívnejšia.

Hodnotenie zápasu

"Víťazstvo sme si mali zabezpečiť skôr, zápas už mal byť rozhodnutý. Vytvorili sme si veľa príležitostí, čo je dobré, ale musíme ich zakončiť. Trochu sme si to skomplikovali, ale vo všeobecnosti bolo vidieť, že sme dominovali a v zápase sme si išli za výhrou. Som veľmi šťastný."

Efektivita

"Musíme sa zlepšiť v hre pred súperovou bránkou. Vieme o tom a v posledných zápasoch sme to urobili. Musíme pokračovať týmto pozitívnym smerom, vyhrávať zápasy."

Remontada

"Boli zápasy, v ktorých sme viedli a víťazstvo sme si nechali ujsť v posledných minútach. Dnes odtiaľ to odchádzame s víťazstvom, tak ako sa patrí. Dôležité je samotné víťazstvo a nasledujúcim krokom bude vyhrávať s väčším komfortom."

Pokutový kop

"Vedel som, čo chcem urobiť a tak som to aj urobil. Rád strieľam takýmto spôsobom."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

3 komentáre
2022-03-07 09:19:18
Tá penalta bola kopnutá naozaj bravúrne. Trošku som sa zľakol keď som to pozeral, ale takto to zahrať za takého stavu a v takom čase si vyžaduje veľkú dávku odvahy a v kombinácií s tým prevedením to neviem nazvať inak ako dokonalosť !
2022-03-07 09:21:41
Chcel by som vidiet v ďalšom zápase v základe. Hráme iným spôsobom možno by mu to sedelo viac. Už si má v útoku aj s niekym prihrať. Každopadne ako povedal MAESTROOO vyššie, ta penalta bola kopnutá bravúrne.