Iñaki Peña je momentálne na hosťovaní v Galatasarayi a zajtra môže hrať proti Barcelone, teda klubu, ktorého je formálne hráčom. Brankár na tlačovej konferencii zdôraznil, že dá zo seba všetko pre turecké mužstvo.

"Vieme, že je to najťažší a najvýnimočnejší rival. V Barcelone som strávil veľa času a mám tam veľa spoluhráčov. Budeme musieť súperiť a odohrať skvelý zápas, aby sme si zachovali šancu na postup aj do odvety."

"Mám zmluvu s Barcelonou, ale sústredím sa na to, čo musím urobiť v Galatasarayi. Mám veľkú radosť, že Xavi povedal, že môj návrat nie je vylúčený. Uvidíme, čo sa stane v lete."

"Moja etapa v Barcelone B sa skončila. Galatasaray ma od začiatku prijal ako člena tímu. Dobre som sa aklimatizoval a som veľmi spokojný. Vieme, aký na nás spočíva tlak. Bol som pripravený na túto zmenu."

"Viem, čo reprezentuje Muslera, nemám s tým žiadny problém. Má skvelé schopnosti a každý deň sa od neho snažím učiť. Veľmi mi pomáha, som mu vďačný."

"Zlepšujem sa vďaka práci štábu a hráčov. Vieme, že budeme schopní situáciu zvrátiť. Sme v najväčšom tureckom klube, chceme súperiť a pokúsiť sa postúpiť. Mám veľkú radosť z minút. Za týmto účelom som odišiel z Barcelony."

"Všetci vidia výsledky a hru Barcelony, jej zlepšenie. Náš zápas prichádza v zlom momente, pretože Barcelona je v najlepšej forme tejto sezóny. Čelíme jednému z najťažších súperov v Európe. Vieme, že všetci zo seba musíme dať 120%. Pokúsime sa udržať šance na postup. Pokúsime sa mať loptu a hrať po svojom."

zdroj: mundodeportivo.es marca.com
foto: twitter/galatasaray

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.