Mateu Alemany, riaditeľ Barcelony pre oblasť futbalu, poskytol rozhovor pre médiá ešte pred začiatkom včerajšieho zápasu proti Galatasarayu.

Zmeny pod vedením Xaviho

"Keď hráte dvakrát do týždňa, je potrebné rotovať mužstvom. Pre trénera je to náročná úloha. Po zimnom prestupovom období, kedy sme sa sústredili na ofenzívu, sme trochu uľahčili rotáciu v kádri. Tiež sme získali dôležitých hráčov, čo nám pomáha."

Revolúcia

"Musíme ísť ďalej. V lige sme pozadu, museli sme zmeniť rytmus, je potrebné vyhrávať bez prestávky. Transfery fungujú, Xaviho prácu je už vidieť. Sme na dobrej ceste, ale futbal je taký, že po dvoch zlých zápasoch sa zdá, že sa všetko rúca."

Reakcia Camp Nou

"Ďakujeme našim fanúšikom, nemôžeme povedať nič iné. Keď sa nám nedarilo, podporovali nás a boli trpezliví. Je vidieť, že teraz sa dobre bavia."

Slová Xaviho

"Môžem povedať len to, že súhlasím s trénerom. Všetci majú záujem prísť do Barcelony, keď sa ich na to pýtame. Sú to dobré správy, na trhu máme dobrú pozíciu."

Håland

"Nikdy nehovorím o konkrétnych menách, najmä o hráčoch iných klubov."

Christensen

"Nie sme blízko k oznámeniu akejkoľvek dohody."

zdroj: as.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
2022-03-11 18:10:48
Akokolvek je teraz situacia financne zla, Barcelona moze byt lakavy projekt pre vela hracov.. Buduje sa tu nieco nove a nepochybujem, ze sa z tych financnych sraciek dostaneme.. Kazdy hrac chce byt zakladnym kamenom tak slavneho klubu akym je Barca a tu sa im to teraz moze podarit. Vid Pedri.. z talentu je hrdina a ak bude pokracovat vo vykonoch, stane sa legendarnym hracom.. Keby prisiel pred 10 rokmi, nemuselo by sa mu to u nas podarit, podobne ako to nevyslo ani Thiagovi..