Médiá informujú o tom, že Xavi Hernández bol veľmi nahnevaný na to, že jeho zverenci nedokázali poraziť Galatasaray. V prvom zápase osemfinále Európskej ligy na Camp Nou sa zrodila len bezgólová remíza.

Na trénerovi Barcelony bolo počas zápasu zreteľne vidieť, že je na lavičke nervózny a novinári tvrdia, že svojim hráčom vyčistil žalúdky počas prestávky. Xavi v šatni po prvom polčase povedal, že nie sú duchom prítomní na zápase, chýba im intenzita a uviedol: "Ktokoľvek tu dnes nie je na to, aby hral, nech to povie."

Xavi sa po záverečnom hvizde trochu upokojil, ale na pozápasovej tlačovej konferencii dal jasne najavo, že s remízou nie je vôbec spokojný: "Vzhľadom na to, že sme hrali doma, nie je to dobrý výsledok," povedal. "V druhom polčase sme boli o niečo lepší, ale keď nehráte intenzívne, medzi mužstvami sa všetko trochu vyrovná."

Tréner pritom nevylúčil to, že jeho hráči Galatasaray zrejme podcenili, keďže turecký celok je v lige v strede tabuľky. Mysleli si, že výhra príde sama. Realita nakoniec vyzerala úplne inak. Na druhej strane má Barcelona stále šancu na postup, no tentokrát bude musieť vyhrať na horúcej tureckej pôde.

zdroj: barcablaugranes.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

3 komentáre
2022-03-11 21:39:46
Ten 1. poločas byl fakt spatnej. De Jong by podle mě měl hrát spíš box to box záložníka, místo Busquetse to moc nefungovalo.
2022-03-11 23:31:48
de Jonga by som kludne skusal castejsie na CDM