K víťazstvu Barcelony nad Osasunou sa pre BarçaTV vyjadril aj Jordi Cruyff.

Barcelona si dnes udržala čisté konto, dominovala nad súperom a strelila mu štyri góly. Čo je podľa teba najdôležitejšie?

"Výborný prvý polčas je dôkazom toho, že mužstvo vstúpilo do zápasu veľmi agresívne a v útoku bolo veľmi efektívne. Gólov mohlo padnúť aj viac, ale výsledok 3:0 do polčasu je signál, v akej forme sa mužstvo nachádza. Naši súperi vyhrali svoje zápasy a boli sme pod tlakom, ale vyhrali sme a chceme to zopakovať v nasledujúcich zápasoch."

Bola to dobrá odpoveď na remízu s Galatasarayom?

"Určite áno a je to potvrdenie dobrej formy mužstva. Hráči vedia, že nikdy nemôžu stratiť koncentráciu, pretože niekedy 5 zlých minút vedie k strate bodov."

Ferran Torres dnes strelil dva góly. Ako veľmi môže tímu ešte pomôcť?

"Pre mňa je najdôležitejšie, aby ofenzívni hráči mali šance na streleniu gólov. Šance zahadzujú len tí, ktorí ich majú. Tí, ktorí sledujú zápas zhora, môžu len komentovať. Preto si myslím, že pokiaľ bude mať Ferran šance na gól, je to dobrý znak a signál, že onedlho padnú ďalšie góly."

Dembélé v posledných štyroch zápasoch prihral na päť gólov. Čo si o ňom myslíš?

"Myslím si, že je veľkým profesionálom. Veľa klubov má hráčov, ktorým sa končia zmluvy, ale títo hráči zo seba počas tých posledných mesiacov dávajú všetko. Ousmane veľmi pomáha tímu a to je skvelá správa pre všetkých."

Pomáha toto víťazstvo zachovať optimizmus pred odvetou proti Galatasarayu a zápasu proti Realu Madrid?

"Myslím si, že áno. Vrátili sme sa k tomu, ako hrala Barcelona počas posledných mesiacov. To nám umožní pristúpiť k odvetnému zápasu na ťažkom teréne, ale chceme zahrať tak ako dnes a vyhrať."

zdroj: BarçaTV
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.