K včerajšiemu víťazstvu nad Osasunou sa vyjadrili viacerí hráči Blaugranas, medzi nimi aj Éric García a Clement Lenglet.

Éric García

"Toto je cesta, keď hráme intenzívne a s chuťou, je ťažké nás poraziť. Takí musíme byť vždy, ukázať, že keď máme rytmus a intenzitu, hráme veľmi dobre."

"Vždy som hovoril, že Dembélé je veľký profesionál, takže zápas ako ten dnešný nás neprekvapil."

Clement Lenglet

"Museli sme hrať na maximum, hrať s vysokým presingom a vyhrávať súboje, aby sme sa pokúsili vyhrať tento zápas. Urobili sme to veľmi dobre. Výborne sa nám darilo v prvom polčase, mali sme príležitosti, boli sme rýchli. Bolo to veľmi kompletné stretnutie."

"Pri pohľade na posledné zápasy máme veľmi dobrú sériu až na zápas proti Galatasarayu, v ktorom nám chýbala iskra a rýchlosť s loptou. Dnes sa lopta dostávala veľmi rýchlo do pokutového územia. Bolo veľa hĺbkových prihrávok. Našli sme medzery, aby sme ublížili súperovi."

zdroj: BarçaTV
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

8 komentáre
2022-03-14 11:19:12
Čaute. Trochu na inú tému. Zachytili ste ,že Messi kontaktoval agenta ( otca ) s tým,že sa chce vrátiť k nám cez Leto? Nie je to bulvár ale overená správa. Dokonca aj Laporta zmenil vyhlásenie ohľadom Hallanda,že je to obrovská investícia a veľký risk pre klub. Co hovorite na to ?
2022-03-14 11:25:46
Zadarmo určite, ale nie už plnú minutáž ( záleží od výkonu a chémie s hráčmi )a také veľké slovo už mať nemôže ! Messi je v Barcelone Messi ! PSG je ako hnusne umelé 5 silikóny na rozmrdanej stetke ! ( umelo vytvorený klub za prachy bez ideológie) nič v zlom!