Real Madrid vo včerajšom ligovom zápase porazil Malorku 3:0. Skvelý výkon predviedol Benzema s Viniciusom. Los Blancos však majú týždeň pred El Clásico problém, pretože Francúz spolu s ďalšou dvojicou hráčov musel ukončiť zápas predčasne. Dôvodom sú zranenia.

Najprv sa zranil Rodrygo, ktorého vystriedal Marco Asensio. Brazílčana v súboji ostro atakoval Antonio Raillo a Rodrygo musel zápas predčasne ukončiť. Útočník po zápase uviedol, že mu nič nie je, ale konečný verdikt ukážu lekárske vyšetrenia. O niekoľko minút po Rodrygovi musel kvôli zraneniu striedať aj Ferland Mendy, za ktorého zaskočil Marcelo. Najväčšie obavy madridismo sa však týkajú zdravotného stavu Karima Benzemu.

Francúzsky útočník začal v 85. minút výrazne krívať a ukazoval na lýtkový sval. Real Madrid v tom čase využil všetkých 5 striedaní a Los Blancos museli dohrať zápas v desiatich. Tréner mužstva Carlo Ancelotti po zápase uviedol, že v prípade zranených hráčov sa nezdá, aby išlo o niečo vážne, ale viac ukážu lekárske vyšetrenia. Fanúšikovia Realu držia prsty najmä Benzemovi, ktorý v tejto sezóne La Ligy nastrieľal už 22 gólov a na ďalších 11 prihral. Real Madrid vedie priebežné poradie La Ligy práve vďake Benzemovi.

Isté je však to, že Realu v zápase proti Barcelone určite nebudú chýbať hráči kvôli suspendácii. Pred zápasom proti Malorke mali po 4 žlté karty Eder Militao, Casemiro a Ferland Mendy. Prvý menovaný nehral kvôli chrípke, no ďalší dvaja sa na ihrisku objavili. Casemiro mal v zápase dostať žltú kartu, ale hlavný rozhodca Sánchez Martínez ho minimálne v dvoch prípadoch od napomenutia zachránil. V prvom prípade mu neukázal kartu za faul na Ángela počas protiútoku súpera a v druhom prípade nedostal žltú kartu za ruku.

zdroj: sport.es
foto: Shutterstock

Diskusia

5 komentáre
2022-03-15 11:22:19
Lol už sú všetci fit ?
2022-03-15 11:33:36
Rodrigo nasliapnuty =modrina.
Mendi presileny sval =prevencia, oddych
Benzema zlé došliapnutie =do stredy oddych...
Toto sú vyjadrenia Ancelotiho.
Maju 6 dní voľna. Do zápasu budú určite v pohode