Tréner Galatasarayu sa zúčastnil tlačovej konferencie pred odvetou Európskej ligy proti Barcelone. Torrent vyjadril presvedčenie, že jeho mužstvo má na to, aby vyradilo Barcelonu.

"Máme šancu postúpiť. Fanúšikovia nám na našom štadióne veľmi pomáhajú, s nimi sme oveľa silnejší. Pokúsime sa pripraviť Barcelone náročné podmienky, musíme hrať perfektne v obrane. Určite budeme mať aj nejakú gólovú príležitosť, musíme byť schopní ju využiť."

"Ak plánujete hrať otvorený futbal proti Barcelone, máte malú šancu. Je dobré, že na Camp Nou sme obmedzili priestor. Pripravili sme niekoľko nových vecí, pretože pred nami je finále. Individuálne nemôžeme vyhrať, musíme to urobiť tímovo. Pripravili sme sa na niekoľko variantov."

"Naším cieľom je pokúsiť sa postúpiť. Máme plán ako chceme hrať. Súper má veľkú kvalitu a dominuje počas väčšiny zápasu. Barcelona bola po zápase s nami schopná streliť štyri góly, preto je potrebné oceniť to, čo sme urobili na Camp Nou proti jednému z piatich najlepších tímov na svete."

"Proti Barcelone sa musíte pripraviť na problémy v mnohých častiach zápasu. Väčšinu súperov dokáže zatlačiť do pokutového územia."

"V pondelok sme odohrali veľmi dôležitý zápas a neexistuje lepší spôsob na prípravu na ďalší zápas, ako vyhrať ten predchádzajúci. Keby sme s Besiktasom prehrali, pýtali by ste sa ma, prečo som nenasadil najlepšiu zostavu. Sme unavení, pretože po návrate z Barcelony sme nemohli pristáť kvôli snehovej búrke. Domov sme prišli až v nedeľu, v pondelok sme odohrali zápas. Dobre pracujeme, ale vynaložili sme obrovské úsilie."

"Arda Turan nie je dostupný na zajtrajší zápas."

"Sme spokojní s prácou v Galatasarayi, rád by som tu zostal dlhé roky a bol úspešný. Nepozerám sa ďalej do budúcnosti."

zdroj: mundodeportivo.es sport.es
foto: twitter/galatasaray

Diskusia

6 komentáre
2022-03-16 11:35:56
budu zase branit, treba ich donutit k faulom, doma sme mali malo standartiek.
2022-03-16 12:11:02
Toto si hovorili aj v Neapole, dufam ze sa myli :)