Pedri dnes strelil krásny gól, ktorým vyrovnával stav stretnutia a mužstvo upokojil. Záložník po zápase priznal, že si ani poriadne nepamätá, čo vlastne v pokutovom území urobil.

Štadión Galatasarayu

"Hrať na tomto štadióne po remíze 0:0 v prvom zápase je komplikované. Nikdy som nebol na štadióne, ktorý tak poháňa svojich hráčov. To je šialené. My sme týmto víťazstvom ukázali náš charakter."

Gól

"Nevystrelil som hneď, pretože som videl nastavenú nohu a neskôr som opäť počkal, kým sa neobjavilo miesto na strelu. Nepamätám si to presne. Také veci sa na ihrisku dejú samé od seba. Mám šťastie, že počas hry nerozmýšľam. Mužstvu rýchly vyrovnávajúci gól veľmi pomohol. Gól ako Messi? Ale choďte! Messi strieľal krajšie góly. Porovnávať ma s Messim je šialené."

Barcelona favoritom

"Musíme pracovať od zápasu k zápasu. Pre mňa sme favorit."

El Clásico

"Hráme futbal, ktorý sa nám páči a užívame si ho. Dúfam, že budeme mať šancu na výhru."

zdroj: marca.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

5 komentáre
2022-03-17 21:25:42
Nevystrelil som hneď, pretože som videl nastavenú nohu a neskôr som opäť počkal, kým sa neobjavilo miesto na strelu. Nepamätám si to presne. Také veci sa na ihrisku dejú samé od seba. Mám šťastie, že počas hry nerozmýšľam - veď práve že Pedri rozmýšľal a počkal si na vhodnú pozíciu, nesedí to ? pekný gól od golden boya ?
2022-03-17 21:25:56
Pedri... asi nejlepší hráč na hřišti souhlasíte?