Tréner Galatasarayu Domenec Torrent na pozápasovej tlačovej konferencii priznal, že je hrdý na mužstvo, ktoré proti Barcelone súperilo na dobrej úrovni. Tréner domácich uviedol, že Barcelonu je možné zdolať v jednom zápase, ale vyradiť ju v dvojzápase je veľmi ťažké.

Ako by si zhodnotil tento dvojzápas?

"Súperili sme na veľmi dobrej úrovni, ale nie je ľahké ju udržať, keď hráte proti Barcelone v dvoch zápasoch. Som hrdý na moje mužstvo."

Čo rozhodlo?

"V druhom polčase, keď nám strelili gól, na ihrisku sme boli o jedného menej. Pravidlá sú také, aké sú a oni boli múdrejší. Dovtedy zápas prebiehal tak ako sme chceli."

Bola remíza na dosah?

"V posledných piatich minútach sme mali dobré príležitosti, pretože sme sa vrhli do útoku. Nezostáva nám však nič iné, len zablahoželať Barcelone."

Chýbali vám v koncovke zápasu sily?

"Každý vie, čo sa v priebehu tohto týždňa stalo. Nemohli sme trénovať na tomto štadióne. Vplyv malo to, že sme inkasovali gól na začiatku druhého polčasu. To destabilizovalo naše plány. Mali by sme vedieť, proti komu hráme. Nad Barcelonou môžete vyhrať jeden zápas, ale v dvojzápase je to veľmi ťažké."

zdroj: as.com
foto: twitter/galatasaray

Diskusia

2 komentáre
2022-03-18 09:25:58
A máš byť aj na čo. Organizácia hry bola výborná, defenzíva tiež. Ďakujem za zazitok
2022-03-18 14:39:55
Sláva víťazom, česť porazeným. A rozhodcovi mrkvu.