Pierre-Emerick Aubameyang sa netají tým, že sa už nevie dočkať dnešného El Clásica na Santiago Bernabéu. Útočník Barcelony si v drese Borussie Dortmund zahral proti Realu Madrid už v šiestich prípadoch, no bolo to v Lige Majstrov. Teraz si prvýkrát v kariére užije to pravé El Clásico v La Lige.

"Rád hrám proti Realu Madrid," uviedol útočník FC Barcelona v rozhovore pre BarçaTV. "El Clásico je najväčší zápas na svete, pretože o ňom hovorí každý," povedal.

Auba nepochybuje o tom, že Blaugranas sú pod vedením legendárneho Xaviho Hernándeza v súčasnosti vo forme: "V súčasnosti sme vo forme, musíme v tom pokračovať a veriť si," uviedol.

Okrem toho sa vyjadril k prvému gólu v drese Barcelony, ktorý padol v zápase proti Valencii: "Bola to skvelá prihrávka od Jordiho Albu. Dal som si na čas, môj prvý dotyk bol dobrý a vystrelil som na bránku - bol to skvelý gól," priznal.

Útočník Barcelony nezabudol vyzdvihnúť Pedriho. Patrí totiž medzi hráčov, ktorý na neho po príchode do metropoly Katalánska urobili najväčší dojem: "Prekvapením je vidieť Pedriho hrať. Nestráca loptu a s nohami robí magické veci. Hrá s takou ľahkosťou. Futbal v jeho podaní vyzerá tak jednoducho," dodal.

zdroj: marca.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
2022-03-20 08:59:06
Barca je vo forme! To sa uvidí dnes večer…