Útočník FC Barcelona odohral svoje prvé El Clásico, v ktorom strelil hneď dva góly. Auba po zápase poskytol rozhovor pre klubovú televíziu.

Na Bernabéu si už strelil góly v drese Borussie, ale je streliť góly v El Clásicu výnimočný pocit?

"Samozrejme, je to výnimočný večer, ale predovšetkým skvelý pre mužstvo. Sme veľmi spokojní, že sme tu vyhrali, nie je to jednoduchý terén."

Očakával si takúto efektivitu a rozvoj mužstva? Čo si myslíš o tímovej práci?

"Myslím si, že je dôležité pomáhať tímu ako len môžeme. Bol to úžasný večer pre celé mužstvo, je to skvelé."

Ako si vnímal situáciu s postavením mimo hru?

"Vedel som, že ofsajd nebol a akciu som dohral. Trochu som sa bál, pretože loptu som podkopol až priveľmi, ale nakoniec bol z toho skvelý gól a asistencia Ferrana."

Čo to bola za oslava gólu?

"Išlo o Dragon Ball. Tento gól som strelil pre mojich dedkov a pre rodinu, preto tá oslava."

Čo znamená toto víťazstvo pre budúcnosť mužstva?

"Myslím si, že je to skvelé, je to začiatok novej éry. Je tu veľa talentu a mladých hráčov. Nepochybne to bude mať na mužstvo dobrý vplyv. Sme šťastní, že sme vyhrali."

Je strelenie dvoch gólov v El Clásicu splnený sen?

"Áno, určite. Aby som bol úprimný, dúfam som v to. Dokázal som to a som šťastný, je to výnimočné prísť sem a strieľať góly."

zdroj: Barca TV+
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

6 komentáre
2022-03-21 00:33:44
Musím uznat, že garcia byl top a busquets je nenahraditelný ten přehled tvoření šanci, čtení hry přihrávky fenomenální , fakt je to hráč který pokud skončí bude velice těžké ho nahradit…

Ty přihrávky jeho dnes top !!!
2022-03-21 01:11:03
Aubameyang sa neskutočne "zmenil" po príchode. V Arsenale ku koncu jeho účinkovania, keď hral, tak to bolo nemastné, neslané. A spolu s Lacazettom v závere na mňa niekedy pôsobili ako Pat a Mat. Neveril som, že keď sem príde, že bude posilou. Ale tento chlapík chytil druhý dych, všetkým vytrel oči, vrátane mňa. A neskutočne ho to baví a to je dobre. A za tie peniaze. Len nech mu to dlho vydrží.