Vinicius Junior počas včerajšieho El Clásica nemal práve najlepší večer, keď neustále zvádzal súboje s obranou FC Barcelona, ale nedarilo sa mu nič vymyslieť. Brazílčan sa dostal do čistej šance, z ktorej mohol vyrovnať stav skóre, ale zjavne nafilmoval pád pred Ter Stegenom v snahe vypýtať si pokutový kop. Toto nešportové správanie sa však nestretlo s pochopením u obrancov Barcelony. Pochopiteľne.

Piqué s Viniciusom počas zápasu neraz diskutoval, no dvojica sa do intenzívnejšieho stretu dostala práve po spomínanom nafilmovanom páde útočníka Realu v šestnástke Blaugranas. Veterán Barcelony vtedy mladíka schmatol a od podlahy ho zo toto nešportové správanie skritizoval.

Iný prístup zaujal Éric García, ktorý Viniciusa v priebehu El Clásica vysmial. Kamery televízie Movistar zachytili, ako si stopér Barcelony z útočníka Realu počas stretnutia uťahoval: "Budúci rok ide Zlatá lopta tebe, áno, Zlatá lopta," kričal García smerom na Viniciusa. Kamery však zachytili aj to, ako sa s Viniciusom počas zápasu rozprával aj Xavi Hernández. Brazílčan mal v El Clásicu zastúpiť Karima Benzemu a mal byť najväčšou hrozbou Realu Madrid, na nakoniec to pre mladíka nebol vydarený večer.

zdroj: marca.com
foto: marca.com

Diskusia

8 komentáre
2022-03-21 16:49:12
Včera se jasně ukázalo, že Vinicius je bez Benzemy ani né poloviční. Ostatně jako celej Real momentálně. S Messim jsme to měli stejně, no jsem rád, že jsme se z toho docela rychle vyhrabali
2022-03-21 16:49:25
Dobrý obrazok : " ešte raz a dostaneš po hube!"....
"ano oci .....len ma už pusti"....