Bývalý úžasný útočník Barcelony, Realu Madrid či reprezentácie Brazílie, Ronaldo Nazario, poskytol rozhovor pre BarçaTV, v ktorom sa vyjadril k poslednému El Clásicu a forme Blaugranas pod vedením Xaviho Hernándeza.

"Sledujem španielsky futbal a milujem ho. Barcelona nedávno prechádzala krízou, ale situácia sa po príchode Xaviho veľmi zlepšila. Videl som naživo úžasné, veľmi agresívne a vertikálne mužstvo, ktoré vytváralo tlak na súpera. Navyše bola viditeľná tradičná kvalita Barcelony. Súčasná Barcelona vyzerá veľmi dobre," zdôraznil Ronaldo.

"Futbal nie je taký jednoduchý, ako sa ľuďom zdá. Manažovanie šatne, manažovanie ľudí je spojené s problémami a treba si s nimi vedieť dobre poradiť. Xavi to robí veľmi dobre," podčiarkol Majster sveta z rokov 1994 a 2002.

"Veľmi sa mi páči spôsob, akým sa Pierre-Emerick Aubameyang pohybuje a zakončuje akcie. Má vlastnosti tradičného hrotového útočníka, ale má aj tempo, ktoré mu umožňuje slobodne nabiehať do voľného priestoru. Je to skvelý útočník a výborná akvizícia pre Barcelonu," uzavrel Ronaldo.

zdroj: BarçaTV
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

4 komentáre
2022-03-22 17:07:48
to je co říct, má raději Madrid, kde hrál déle
2022-03-22 19:07:45
Ja som dúfal keď som videl nápis že to bude Cristiano? ale škoda od toho sa pochvali asi nedočkame