Športový riaditeľ FC Sevilla Monchi komentoval prehru na Camp Nou v rozhovore pre televíziu Movistar Plus.

Zápas

"V obrane sme hrali dobre proti skvelému mužstvu. Barcelona je vo forme, ktorá robí dojem. V prvom polčase si nevytvorila veľa šancí. V druhom ich bolo značne viac, hrali sme hlbšie. Možno nám chýbala nejaká kontra a väčšia presnosť, ale je jasné, že na takých štadiónoch ako Camp Nou či Bernabéu je potrebné byť precíznym v oboch pokutových územiach."

Pedri

"Strelil fantastický gól. Tento hráč sa môže zapísať do histórie. Myslím si, že nám chýbala sebadôvera, aj keď tá akcia je skôr zásluhou Pedriho, než čokoľvek iné. Stopéri by sa mali snažiť vyhnúť tomu, aby mohol takto vystreliť."

Možná remíza

"Predtým sme mali príležitosti Martiala, pri centri na vzdialenejšiu žrď bol Ocampos sám a Jesus Navas mu nedokázal prihrať. Bola tam aj akcia jeden na jedného medzi Agustínssonom a Piquém. V obrane sme hrali dobre, ale vo finálnej tretine nám chýbala efektivita."

Ruka Arauja

"Sánchez Martínez pískal výborne. Nebudem sa do toho miešať. Téma hry rukou je komplikovaná. Možno mal Piqué dostať červenú kartu, aj s oboma trénermi sa zaobchádzalo trochu rozdielne. Rozhodcovi však nemám čo vyčítať."

Liga Majstrov

"Cieľom Sevilly je obsadiť miesto v prvej štvorke. Teraz musíme zaťať zuby. Budeme trpieť až do konca. Nie je to jednoduché."

zdroj: as.com
foto: Shutterstock

Diskusia

2 komentáre
2022-04-04 13:05:22
Pán je asi humorista.
Araujo toho hráče už křižoval, takže rudá ani náhodou.
2022-04-04 14:27:32
Vo futbale chýba pravidlo, ktoré by vykorenilo tieto taktické fauly, ktoré oberajú divákov o góly. Zvyčajne to je len žltá karta, červená výnimočne. Pritom v pokutovom stačí hocijaký smiešny faul, ktorý ani nebránil gólovej situácii. Jasné brejky na bránu sú vyložené gólové šance a tam len žltá karta...