Tréner FC Sevilla Julen Lopetegui na pozápasovej tlačovej konferencii zhodnotil prehru s Barcelonou a ocenil Pedriho kvality.

Prehra

"Sme smutní. Chceli sme získať tri body, vo všeobecnosti sme odohrali dobrý zápas proti mužstvu, ktoré je v najlepšej forme v Španielsku a v Európe. Mali sme niekoľko dobrých príležitostí. Chýbala nám precíznosť a pokoj v zakončení."

Gól

"Škoda, je to akcia svetovej úrovne. Pedri je hráč, ktorý je odlišný od všetkých ostatných. Barcelona má takých hráčov, ale on je výnimočný, niekto ako on sa objaví raz za mnoho rokov."

Hra

"Pred koncom zápasu sme mali príležitosť, predtým mal šancu Martial. Myslím si, že po akcii Mira mala byť červená karta. Mali sme veľa situácií, v ktorých sme mohli súperovi ublížiť, ale chýbala nám finálna prihrávka. Mali sme prakticky toľko času, čo Barcelona, ktorá dobre interpretovala hru."

Zranenie Rekika

"Neviem, čo mu je. Bol to ťažký zápas pre neho aj Diega Carlosa, pretože sa vracajú po zraneniach. Dembélé sa ho dotkol, dúfam, že mu nič nie je."

Boj o Ligu Majstrov

"Musíme byť pripravení, aby sme bojovali o top štvorku do konca sezóny. Myslím si, že to budeme mať na dosah do samého konca. Musíme pristupovať ku každému zápasu, ako keby to bolo finále."

zdroj: as.com marca.com
foto: Shutterstock

Diskusia

4 komentáre
2022-04-04 14:55:04
Od xaviho chytil - každý zápas je pre nás finále ?
2022-04-04 15:09:50
Pedri môže byť pokojne nový Iniesta, čo je samozrejme úžasné, ale žeby sa mal označovať ako hráč, ktorý sa vidí raz za niekoľko rokov, to je trochu prehnané vyjadrenie. Dobre vieme, že posledným takým hráčom je Messi a jeho genialitu bude veľmi ťažké napodobniť, resp. dosiahnuť jeho hráčsku veľkosť.